Viata bate filmul

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: DRAGHIA, SPLASH DE PE TAVANUL BAZINULUI OLIMPIC!

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: Finala fenomenala a emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA. Dupa o editie finala plina de surprize, marele castigator al emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA este Vladimir Draghia, care a reusit sa faca o saritura incredibila! Nici juratilor nu le-a venit sa creada!

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: A sărit de pe tavanul Bazinului Olimpic, iar curajul i-a fost răsplătit! Vladimir Drăghia a câştigat „Splash! Vedete la apă”

Vladimir Drăghia a reuşit să-i surprindă atât pe juraţi, cât şi pe colegii de concurs cu o săritură incredibilă şi a fost declarat câştigătorul sezonului al treilea.

A venit cu cele mai spectaculoase şi periculoase execuţii şi a primit cele mai mari note din competiţie. La capătul unui sezon plin de momente senzaţionale şi de concurenţi talentaţi, Vladimir Drăghia a fost declarat marele învingător.

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: Vladimir Drăghia, o execuţie minunată, în Marea Finală

Pentru că distanţa de 10 metri nu-l mulţumea, Vladimir Drăghia a mai adăugat câţiva metri în plus şi a realizat un salt fenomenal, de pe tavanul Bazinului Olimpic din Bacău.

O execuţie ce a luat cu surprindere pe toată lumea, pentru că Vladimir a repetat-o în secret, fără ca nimeni să ştie ce se va întâmpla. Bravo, extraordinar!!!

Stiri pe aceeasi tema

Editie exploziva a Galei Mireasa pentru Fiul Meu! Doi concurenti au plecat acasa, Andrada desemnata mireasa saptamanii

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 MARTIE 2017. Castigatorii din marea finala MPFM! Edith este mireasa sezonului. Paula Chirila a lasat sa se inteleaga ca emisiunea va continua!

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAM CASA PARIURILOR PASTE 2017. PROGRAM CASA PARIURILOR 15 APRILIE, 16 APRILIE SI 17 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult