Viata bate filmul

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: DRAGHIA, SPLASH DE PE TAVANUL BAZINULUI OLIMPIC!

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: Finala fenomenala a emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA. Dupa o editie finala plina de surprize, marele castigator al emisiunii SPLASH! VEDETE LA APA este Vladimir Draghia, care a reusit sa faca o saritura incredibila! Nici juratilor nu le-a venit sa creada!

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: A sărit de pe tavanul Bazinului Olimpic, iar curajul i-a fost răsplătit! Vladimir Drăghia a câştigat „Splash! Vedete la apă”

Vladimir Drăghia a reuşit să-i surprindă atât pe juraţi, cât şi pe colegii de concurs cu o săritură incredibilă şi a fost declarat câştigătorul sezonului al treilea.

A venit cu cele mai spectaculoase şi periculoase execuţii şi a primit cele mai mari note din competiţie. La capătul unui sezon plin de momente senzaţionale şi de concurenţi talentaţi, Vladimir Drăghia a fost declarat marele învingător.

CASTIGATOR SPLASH VEDETE LA APA 2015: Vladimir Drăghia, o execuţie minunată, în Marea Finală

Pentru că distanţa de 10 metri nu-l mulţumea, Vladimir Drăghia a mai adăugat câţiva metri în plus şi a realizat un salt fenomenal, de pe tavanul Bazinului Olimpic din Bacău.

O execuţie ce a luat cu surprindere pe toată lumea, pentru că Vladimir a repetat-o în secret, fără ca nimeni să ştie ce se va întâmpla. Bravo, extraordinar!!!

Stiri pe aceeasi tema

EXATLON 16 APRILIE 2018. LIVE KANAL D VIDEO. Razboinici vs Faimosi, cea mai dura lupta

Ioana Badulescu

RAPID BUCURESTI. Valerii Moraru: Rapid poate mai mult, in 3-4 etape atingem nivelul maxim!

Delia Ion

Funny Jumpers, atmosfera de senzatie in semifinala I ROMANII AU TALENT

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult