CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Ei sunt castigatorii marelui premiu Asia Express de la Antena 1
Viata bate filmul

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Ei sunt castigatorii marelui premiu Asia Express de la Antena 1

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Marea finala a competitiei Asia Express a fost marti, 3 aprilie, la Antena 1. Castigatorii marelui premiu Asia Express in valoare de 30.000 de euro sunt Raluka si Ana. Doar doua echipe s-au luptat in marea finala, dupa ce aseara a fost eliminata echipa formata din Vica si Daniela Crudu.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. UPDATE: Raluka si Ana Baniciu sunt castigatoarele marelui premiu Asia Express!!! Nimeni nu se astepta la o asemenea surpriza! A fost o confruntare ce a testat răbdarea și curajul celor două echipe. Liviu și Andrei Ștefănescu au demonstrat că nu se lasă ușor învinși, iar Ana și Raluka au depășit orice obstacol în cursa finală de la „Asia Express”.

Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cele două echipe de pe podium și-au croit drum către marea finală, dar parcursul până aici nu a fost deloc ușor.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. CUM A FOST FINALA – Probele grele la care au fost supuși concurenții în cea mai importantă etapă de la „Asia Express” au testat imaginația, abilitățile de comunicare, curajul, dar mai ales ambiția!

Au căutat indiciile cheie, în forma emblematică a dragonului, dar au și învățat cum se face masajului thailandez, cea mai renumită tehnică terapeutică. Pe drum, echipa formată din Liviu și Andrei au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de victorie!

O altă probă la care au fost supuși concurenții a fost Ruleta Deliciilor, unde echipa formată din Ana și Raluka au avut parte de o experiență greu de uitat.

Ultima probă din concurs a presupus ca cele două echipe finaliste să se folosească de GPS-ul de pe tabletă și să urmărească steagul final, ce promite victoria!

Totuși, după un drum anevoios prin Bangkok și o întrecere infernală, doar o echipă a fost desemnată câștigătoare a marelui premiu: Ana și Raluka!

A fost o aventură pe cinste la „Asia Express”, despre care vedetele participante vor povesti peste ani și ani. În drumul lor au văzut cum este să trăiești cu doar câțiva euro, să încerci aromele unei culturi noi sau să faci autostopul. La final, lacrimile de bucurie au curs pentru echipa formată din Ana și Raluka!

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Raluka și Ana Baniciu, urmate de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost primele două echipe care au pășit pe covorul și s-au calificat în marea finala Asia Expess. ,,Va fi ziua crucială pentru fiecare dintre noi. Vom da tot ce avem mai bun și vom încerca să ne autodepășim. Cine e mai bun să câștige!”, au afirmat aceștia.

Poti citi si: FINALA ASIA EXPRESS, 3 APRILIE 2018. Castigatorii reality show-ului Asia Express, intre agonie si extaz

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018.  În această seară, de la ora 20:00, urmează cea mai tensionată ediție a reality show-ului ,,Asia Express”. Cine vor fi castigatorii? Momentele la limita extazului și a agoniei, pulsul de nestăpânit al adrenalinei, dar și spiritul de luptă vor face parte dintr-o finală spectaculoasă, la sfârșitul căreia telespectatorii Antena 1 vor afla numele câștigătorilor celei mai inedite competiții și numele echipe care va adjudeca marele premiu de 30.000 Euro.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Vica Blochina și Daniela Crudu au parasit competiția, iar Liviu va lupta alături de Andrei Ștefănescu împotriva echipei formate din Ana și Raluka, pentru marele premiu „Asia Express” in marea finala.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. In editia de aseara, am trăit emoţiile semifinalei, iar concurentii s-au luptat din rasputeri pentru a trece de noile probe. O peşteră întunecată şi înfricoşătoare, în care concurenţii vor trebui să facă faţă zgomotelor ciudate. Cele trei echipe rămase în competiţie luptă pentru un loc în marea finală de mâine.

În drumul lor spre noul punct de întâlnire, Daniela Crudu și Vica Blochina au folosit o ricșă, doar că lucrurile se complică destul de mult!

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Vica Blochina nu s-a lăsat învinsă și a arătat că este dispusă să treacă peste orice greutate pentru a ajunge la următorul punct de întâlnire din această cursă „Asia Express”. La un moment dat, vedeta a ajuns chiar să mănânce cocos din gunoi!

Vedetele intră într-o peşteră întunecată şi înfricoşătoare, în care vor fi nevoite să facă faţă zgomotelor ciudate. Doar cu ajutorul unei mături și al unei lopeți, fiecare echipă de la „Asia Express” trebuie să adune un sac de fix șapte kilograme de excremente de lilieci, greutate verificată de unul dintre călugării templului. Doar că pentru Vica Blochina și Daniela Crudu, această sarcină nu pare să fie una ușoară.

CASTIGATORI ASIA EXPRESS 3 APRILIE 2018. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au trăit cele mai grele momente la „Asia Express”. Cei doi prieteni au avut parte de aventura vieții lor. Drumul lung al vedetelor care au acceptat provocarea ,,Asia Express” continuă in Laos, în cea de-a doua competițite din noua destinație. Probele, însă, au fost din ce în ce mai dificile.

Cel de-al doilea traseu din Laos măsoară 100 de kilometri, iar cele 12 vedete rămase în cursă trebuie să treacă prin numeroase provocări. Din nou, transportul le pune mari probleme echipelor, care caută de zor o mașină.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 69 REZUMAT DIN 4 IANUARIE 2017. Fatih o salveaza pe Zeynep din mainile rapitorilor insa viata iubitei sale este in mare pericol

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 73 REZUMAT, 16 APRILIE 2015. Boran incepe sa-si aminteasca momente din seara in care a fost impuscat

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 IANUARIE 2016. Loredana: Eu sunt loiala dar daca imi sar capacele, s-a terminat cu mine!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult