Viata bate filmul

CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2016. Momente fierbinti in marea finala, ce s-a intamplat cu concurentii

CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2016. Joi, 28 iulie 2016, Antena 1 difuzeaza marea finala a show-ului TEMPTATION ISLAND – INSULA IUBIRII. Joi seara am vazut marea finala a acestui sezon Insula Iubirii. Cati dintre concurentii ramasi in lupta vor pleca acasa cu jumatatea cu care au venit? In finala de miercuri Insula Iubirii am vazut cum Medana a acceptat cererea in casatorie a lui Robi, desi au fost ceva neintelegeri. 

FINALA INSULA IUBIRII UPDATE: In finala de joi, 28 iulie, am vazut momente crancene cu doi concurenti indragiti: Hamude si Loredana. Frumosul concurent cu ochi albastri a crezut cu ochii inchisi in iubita lui, insa totul s-a dovedit a fi o mare dezamagire. Desi a crezut in ea pana in ultimul moment, imaginile primite de la staff-ul emisiunii cu Loredana si ispita Sorin in pat au cazut ca o ghilotina asupra lui. DRAMA DINTRE HAMUDE SI LOREDANA DIN FINALA INSULA IUBIRII O PUTETI VEDEA AICI

CASTIGATORI INSULA IUBIRII. Cat despre Elena, avem parte de o surpriza. S-au plăcut, s-au iubit nebuneşte, însă în ultima noapte petrecută împreună Tomy a ales să o părăsească pe Elena. Motivul?! A vrut să îi dea o lecţie. Elena e capricioasă, extrem de geloasă, dar şi pasională. După o noapte fierbinte cu Tomiţă, bruneta a fost lăsată singură în resort, ispita plecând în România. Disperată, concurenta l-a căutat peste tot nedorind să accepte că a fost lăsată cu ochii în soare.

Dar ce să vezi?! În urmă cu câteva ore, Elena a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare lăsată de Tomy pentru ea în Thailanda. Deşi acesta a spus că a plecat pentru că nu o mai suporta, rândurile scrise spun cu totul altceva…

CASTIGATORI INSULA IUBIRII 2016. CE AM VAZUT MIERCURI

In finala Insula Iubirii, Medana a acceptat cererea în căsătorie a lui Robi, la „Temptation Island – Insula iubirii”. Au venit pe insulă ca niște cupluri bine sudate, dar de plecat doar unii dintre ei o vor face în aceeași formulă. Miercuri, 27 iulie, de la ora 20.30, Antena 1 a difuzat penultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, unde două dintre cele patru cupluri ajunse până la finalul emisiunii s-au confruntat cu cele mai incitante imagini adunate de-a lungul celor două săptămâni petrecute pe insule diferite.

INSULA IUBIRII, 27-28 IULIE 2016. Suntem in finala, cine sunt castigatorii

După ce au retrăit momentele grele care i-au făcut să sufere și să creadă că între ei nu mai poate fi nimic reparat, Robert a hotărât totuși să nu se abată de la planul inițial, acela de a o cere de soție pe Medana. Oricât l-a rugat Medana să nu facă acest gest considerându-l total nepotrivit pentru ei, Robert a vrut să aibă dovada că nu-l mai dorește în viața ei. Întrebați de Radu Vâlcan cum vor pleca de pe această insulă, despărțiți sau împreună, cei doi au răspuns la unison: ca doi prieteni.

Discuțiile dintre cei doi au continuat în cameră, unde Medana și Robi și-au spus toate lucrurile pe care ar fi vrut să și le spună pe parcursul emisiunii, atunci când nu au avut această posibilitate. După ce au dezbătut moment cu moment cele întâmplate, Robi a hotărât să îngenuncheze din nou în fața Medanei pentru o nouă cerere în căsătorie. De această dată, răspunsul Medanei a fost unul pozitiv. Cu promisiunea lui Robi de a deveni bărbatul pe care și-l dorește ea, cei doi și-au jurat o nouă viață împreună. Cu toate lecțiile învățate, Medana și Robi pornesc într-o relație bazată pe încredere și iubire.

Dacă în cazul Medanei și al lui Robi iubirea a triumfat, nu același lucru se poate spune și despre relația dintre Elena și Sașa care se pare că era distrusă cu mult timp înainte ca cei doi să participe la emisiune. Ceea ce ar fi putut însemna o revedere emoționantă s-a dovedit a fi un prilej de reproșuri și învinuiri. Ultima noapte în Thailanda nu a fost decât una a războiului în care cei doi au fost neobosiți în a se jigni și a se umili unul pe celălalt.
Tot aseară, concurenții și-au luat la revedere de la ispite. După ce va vedea imaginile cu Alin lăudându-se la toată lumea că a făcut amor cu ea, Cătălina va fi atât de scârbită de Alin încât nici nu va mai dori să-i adreseze vreun cuvânt.

INSULA IUBIRII, 20 IULIE 2016. Catalina si Matei, dezbracati pe plaja

Deși apare triumfător la întâlnirea cu Alice, Alin va fi nevoit să-și piardă din siguranță și din aroganță pe parcursul întâlnirii finale după ce infidelitățile sale vor fi rând pe rând demascate. Singur în fața dovezilor, Alin va ajunge să-și ceară scuze față de Alice după ce va recunoaște că el a fost cel care a picat primul în ispită și doar el a fost cel care a înșelat. Rămas și fără Alice și fără Cătălina, Alin va înțelege în cele din urmă că le-a pierdut pe amândouă și că testul iubirii a fost picat.

Deși se aștepta ca după noaptea de amor petrecută în brațele lui Sorin totul să fie schimbat între ei, Loredana s-a lovit mai degrabă de răceală din partea lui Sorin, care după ce i-a demonstrat lui Hamude ceea ce avea de demonstrat, a hotărât să se retragă subtil. În mod surprinzător, nu doar Loredana s-a supus unui test participând la această emisiune, ci și Sorin care a vrut să-și demonstreze încă o dată că tot ceea ce i s-a întâmplat lui în căsnicie, atunci când soția l-a părăsit pentru un alt bărbat, nu a fost nicidecum din vina lui.

În această seară, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor putea vedea cum va reacționa Loredana atunci își va da seama că toate declarațiile în care neagă existența unui act sexual între ea și Sorin în fața producătorilor emisiunii se vor dovedi mincinoase.

Tot în această seară, Hamude îi va putea spune Loredanei tot ceea ce a simțit pentru ea atunci când a văzut-o pas cu pas căzând în ispită. Dacă o va ierta sau nu, telespectatorii Antena 1 vor afla în aseastă seară, de la ora 20.30, în ultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”.

INSULA IUBIRII – HAMUDE, FATA IN FATA CU ADEVARUL

Hamude nu mai poate să nege! Și-a deschis inima și a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă! Hamude a venit la „Insula iubirii” alături de Loredana, iubita sa cu care voia să se căsătorească.

Totuși, se pare că lucrurile au luat-o puțin razna atunci când Loredana a picat în mrejele ispitei Sorin. Hamude a negat până în ultima clipă adevărul, dar apoi a fost nevoit să dea față în față cu adevărul. Concurentul parcă a ajuns la capătul răbdării și a luat o concluzie radicală!

INSULA IUBIRII – CE S-A INTAMPLAT SAPTAMANA TRECUTA

Aseară, în penultima ediţie a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, fiecare concurent a plecat cu ispita aleasă la ultima lor întâlnire de vis, unde timp de 24 de ore au participat la activitățile organizate de echipa emisiunii, urmate de o cină romantică și o noapte petrecută împreună.

Deși Elena a așteptat cu înfrigurare această zi sperând să petreacă momente de neuitat alături de Tomiță, niciunul dintre planurile ei nu a decurs așa cum s-ar fi așteptat. Ședința foto sexy cu Tomiță și Medana pe care a surprins-o din spatele ferestrelor chiar înainte de a pleca la întâlnirea de vis i-a stricat Elenei tot cheful.
Timp de câteva ore bune Elena a țipat la Tomiță, criticându-l pentru felul în care se poartă cu ea și alege să o rănească atunci când se așteaptă mai puțin. Singura care pare să înceapă așa cum și-a dorit a fost cină romantică, dar și aceasta a fost stricată ulterior de acuzațiile de falsitate aduse de Tomiță. Acesta îi dezvăluie faptul că el a știut de la bun început că ea și Sașa erau deja despărțiți când au intrat în acest concurs și că participarea lor la emisiune ca un cuplu adevărat a fost o minciună.

Chiar dacă reușesc să treacă și peste aceste neînțelegeri și ajung să-și petreacă noaptea în același fel în care le-au petrecut și pe ultimele patru, adică făcând amor, Elena se trezește la un moment dat singură în pat, părăsită de Tomiță.

La rândul lui, Sașa, partenerul cu care Elena a venit pe insula iubirii, s-a bucurat, în sfârșit, de 24 de ore în compania ispitei pe care și-a dorit-o încă din primele zile petrecute pe insulă. Deși Maria l-a lăsat să o sărute, tot ea a fost cea care a trasat o linie foarte clară între ei, atrăgând atenția asupra faptului că Sașa nu este deloc genul ei de bărbat.

Alin a avut și el parte de surprize neplăcute la întâlnirea de vis unde, în loc să se bucure de prezența Cătălinei pe care până nu de mult o consideră o ființă perfectă, a primit din partea ei numai reproșuri și acuze. Înțelegând pentru prima oară că ispita Cătălina nu a jucat decât un rol și că ei doi nu au de fapt o relație, Alin se simte trădat și își schimbă radical comportamentul față de Cătălina. Ceea ce trebuia să fie o întâlnire de vis s-a transformat într-o întâlnire din care amândoi abia așteaptă să scape.

Partenera lui Alin de pe cealaltă insulă, Alice, și-a petrecut noaptea în brațele lui Robert, care chiar dacă a simțit-o mai destinsă decât până acum, a ales să nu împingă lucrurile mai departe. Nesigură de ceea ce vrea și simte, Alice nu poate face promisiuni pe care nu știe dacă le va respecta, așa că preferă să răspundă în doi peri întrebărilor clare pe care i le pune Robert în privința viitorului lor.

Cel care trece din nou prin toate stările este Hamude, care după ce vede imaginile cu Loredana spunând că s-a îndrăgostit de Sorin și că nu vrea să se întoarcă acasă cu el declară aproape plângând că simte că-l mănâncă rușinea. Deși imaginile cu Sorin și Loredana în pat l-au dezgustat pe Hamude, spre finalul emisiunii acesta dorește să revadă imaginile cu cei doi. Concluzia lui este că între Loredana și Sorin nu s-a întâmplat nimic și își face din nou speranțe că ar mai putea fi împreună. Ce vă mai spune Hamude după ce va vedea imaginile cu Loredana făcând sex cu Sorin rămâne de văzut.

Deși la început Sorin a refuzat-o pe Loredana și a ales să oprească jocul sexual inițiat de aceasta, în cele din urmă cei doi au făcut amor. Motivul a fost dorința de a-i oferi lui Hamude dovada de necontestat că Loredana l-a trădat și că nu e demnă de dragostea și încrederea lui.

În ediția de aseară a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, Medana a făcut mai întâi o vizită la doctor însoțită de Matei, pe care l-a lăudat pentru felul ireproșabil în care s-a comportat. Pentru că relația dintre Matei și Medana s-a transformat într-una de prietenie, cei doi au petrecut 24 de ore pline de adrenalină și amuzament. Nu tot de cuvinte de laudă a avut parte și Robi, partenerul Medanei, pe care aceasta l-a umilit în văzul tuturor atunci când a mărturisit în fața tuturor că Robi este incapabil să-i ofere clipe de plăcere. Pe cealaltă insulă, Robi realizează că între el și Deea nu poate fi nimic altceva și că ispită nu a jucat decât un rol.

Câte dintre cuplurile sosite pe insula iubirii vor pleca în aceeași formulă în care au venit, dar mai ales ce-și vor spune în momentul în care se vor revedea după zilele în care au stat departe unul de celălalt rămâne de văzut miercuri, 27 iulie, în ultima ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, difuzată de Antena 1.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 35 REZUMAT, 8 MAI 2017

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 69 REZUMAT, 15 IANUARIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 cred ca tatal lui Elly seamana cu Cristian

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult