-8.9 C
România
19 ianuarie 2021
cristian si elly mpfm
Viata bate filmul

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Cristian si Elly, marii favoriti ai finalei

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Sezonul 4 „Mireasa pentru fiul meu” este in pragul marii finale si lucrurile nu par a fi pe atat de calme pe cat se asteptau telespectatorii acestui show matrimonial si  precum au stat lucrurile la capatul stagiunilor anterioare.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Desi Cristian si Elly formeaza un cuplu care este favorit cert la obtinerea titlului de laureati ai sezonului si perechea Marian-Cristiana, a doua in topul favoritilor, se afla in relatii foarte bune cu aceasta, apele sunt tulburate de Danut, pozitionat inaintea finalei in postura de „singuraticul” aflat in razboi cu toata lumea.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Danut nu este sigur de prezenta in ultimul act al competitiei deoarece a fost nominalizat sa aiba un duel cu Simona pentru un loc in finala, pe care il va transa publicul telespectator, prin intermediul votului.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. La finalul saptamanii trecute, Danut a fost nominalizat de toti ceilalti competitori ramasi in casa pentru a fi eliminat din competitie, lucru care i-a dat de inteles fostului iubit al lui Carmen ca pentru a fi finalist se poate baza doar pe public.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. A fost si motivul care a transformat emisiunile transmise in direct in aceasta saptamana de „Mireasa pentru fiul meu” intr-un adevarat spectacol prin care Danut a cautat sa-si atraga cat mai multi fani MPFM4 de partea lui, metoda de baza adoptata fiind victimizarea.

De gura lui Danut nu a scapat Simona pe care o considera o posibila finalista nemeritata deoarece in ultimele saptamani a ocupat mereu ultimul loc in clasamentul voturilor, nici cuplul Teodor-Ionela care a votat pentru eliminarea lui Carmen la una dintre emisiunile anterioare.

Danut i-a adus insa in discutie si pe Cristian si Marian pe care i-a vazut in rolul de sefi ai casei si implicit in postura celor care au decis cum merg optiunile concurentilor MPFM4.

Va fi asadar o finala interesanta in contextul in care pot aparea numeroase surprize atat in privinta clasamentului final al competitiei cat si al atitudinii pe care o vor avea rudele si prietenii concurentilor fata de favoriti, in special in cazul celor care s-au decis sa se casatoreasca in finala.

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 MARTIE 2016. Finala saptamanala lipsita de spectacolul pe care-l asteapta telespectatorii MPFM5

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana: Pentru Petru am simtit ce n-am simtit pentru niciun baiat!

Bogdan

PROGRAM BET ARENA CAFE REVELION 2018. PROGRAM BET ARENA CAFE 31 DECEMBRIE 2018, 1 IANUARIE 2018 si 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult