CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE. Pregatiri de nunta, finala Mireasa pentru Fiul Meu minut cu minut

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 29, 2015 17:32

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE. Pregatiri de nunta, finala Mireasa pentru Fiul Meu minut cu minut

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE. Marea finala Mireasa Pentru Fiul Meu, sezonul 4, are loc sambata, 29 august. Patru perechi isi vor uni destinele astazi, este vorba despre cuplurile Ionela si Teodor, Cristiana si Marian, Elly si Cristian si Catalina si Nicolae. Va fi o intalnire emotionanta dintre viitorii soti, insa emisiunea a inceput cu pregatirile din culise. Fostii concurenti vor intra pentru ultima oara in casa Mireasa Pentru Fiul Meu. De precizat ca eliminarile continua chiar si in ziua marii finale, Simona si Danut, precum si cuplul Teodor si Ionela.

Iata cum a debutat prima parte a finalei Mireasa Pentru Fiul Meu.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Simona a transmis un mesaj celor de acasa, in conditiile in care este propusa pentru eliminare. “Speram sa fie bine”. Dorinta Simonei cea mai mare este sa-si revada familia.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Ionela in ziua nuntii sale a transmis si ea un mesaj catre familie: “Abia astept sa-i vad, sa-mi fie alaturi, nu vreau sa i vad ca plang pt ca o sa ma faca si pe mine. Sa speram ca va iesi dansul si totul asa cum ne dorim noi”, a spus Ionela, care impreuna cu Teodor sunt propusi pentru eliminare.

Dorinta cea mai mare a Ionelei este sa devina finalista alaturi de viitorul sot, Teodor.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Elly nu a reusit sa doarma toata noaptea din cauza emotiilor. “O sa fie o zi frumoasa si speciala pentru mine si Cristian. Nu m-am gandit ca o sa gasesc persoana potrivita. Imi doresc ca cei dragi sa fie alaturi de mine. Mai cu seama mama mea. Daca va simti, va veni. Nu am un mesaj pentru ea, daca vrea sa vina, bine, daca nu… Nu sunt suparata pe ea, dar sunt sigura ca nu o sa vina oricum”, a spus Elly.

La final, Elly le-a multumit tuturor sustinatorilor sai.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Cristiana se marita si ea astazi. Zambitoare, Cristiana va fi doamna Stoica incepand de la noapte si a dorit sa transmita un mesaj pentru familia ei. “Ii iubesc din suflet, sa aiba incredere in mine. Sustinatorilor le multumesc ca au fost alaturi de noi, vreau sa fie in continuare alaturi de noi. Ii iubim si pupam pe toti si cand iesim abia asteptam sa ne vedem. Dorinta mea cea mai mare e sa fim sanatosi cu totii”, a spus Cristiana.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Catalina si doamna Maria au venit si ele la nunta. Catalina, care va fi mireasa in aceasta seara, spune ca ziua de astazi va fi cea mai frumoasa zi din viata ei. Cea mai mare dorinta nu a dorit sa o dezvaluie pentru ca altfel nu se va indeplini, spune ea.

Doamna Maria s-a declarat foarte bucuroasa ca Nicolae si-a gasit jumatatea si a spus ca se intelege foarte bine cu viitoarea nora. “O fata foarte cuminte, linistita si respectuoasa. Deja s-au mutat in casa lor, ma cheama la masa”, a spus doamna Maria. Catalina s-a declarat insa suprata ca mama ei nu a inteles ca casatoria ei cu Nicolae nu pune punct sentimentelor pentru mama ei.

In calitate de oaspete in finala Mireasa pentru Fiul Meu si de soacra mare, doamna Maria s-a declarat foarte fericita.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 IULIE 2015. LIVE: Sâmbătă seara, de la ora 20.30, Antena 1 transmite în direct marea finală a reality show-ului „Mireasă pentru fiul meu”.

„Aștept cu foarte mari emoții, dar și cu părere de rău, totodată, finalul acestui sezon, pentru că e o despărțire de oamenii cu care împart cel mai mare timp din zi, într-un an de zile. Chiar dacă nu le arăt mereu, ei îmi sunt, cumva, prieteni. Ne cunoaștem stările, problemele… Orice despărțire e grea, însă, în același timp mă bucur pentru ei că au ajuns aici. Nu e ușor să-ți rupi un an din viață de tot ceea ce ai mai drag și mai comod și să ajungi finalist al celui mai longeviv reality show din lume”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

“Unii dintre ei vor pleca mai bogați și împliniti sufletește, pentru că vor pleca o familie. Alții vor pleca așa cum au venit. Dar, în orice caz, nimeni nu pierde. Va fi o seară încărcată de emoții și tensiune, de clipe de agonie și extaz. Va fi o seară fascinantă, magică și vom trăi fiecare secundă la intensitate maximă. Se vor declara marii câștigători ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casă, cu toate pregătirile pentru finală, iar de la ora 20.30 ne întâlnim la Antena 1 până după miezul nopții pentru marea finală live <<Mireasă pentru fiul meu>>”, a mai povestit Mirela Boureanu Vaida.

Reality show-ul „Mireasă pentru fiul meu” se află la finalul celui de-al patrulea sezon, iar pe data de 5 septembrie, în direct, la Antena 1, de la ora 20.30, debutează cel de-al cincilea sezon.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.