CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida: Nimeni nu va avea de pierdut in marea finala

Delia Ion
By Delia Ion august 28, 2015 14:00

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Mirela Boureanu Vaida: Nimeni nu va avea de pierdut in marea finala

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sambata, 29 august 2015, se va trage cortina peste cel de-al patrulea sezon al celui mai cunoscut show matrimonial din Romania, “Mireasa pentru fiul meu”.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU. Doua dintre cupluri sunt sigure de prezenta in finala, Cristian-Elly si Marian-Cristiana, in timp ce Teodor si Ionela asteapta decizia publicului pentru a putea participa cu drepturi depline la ultimul act al competitiei.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ceilalti doi concurenti care nu sunt implicati intr-o relatie sentimentala, Danut si Simona, se dueleaza pentru un loc in marea finala, decizia finala fiind data tot de votul dat de telespectatorii acestei emisiuni.

CASTIGATORI MIREASA PENTRU FIUL MEU. Pe langa concurenti, rudele si prietenii acestora si sustnatorii lor, si moderatoarea Mirela Boureanu Vaida pare cuprinsa de emotii, cu cateva ore inainte de mult asteptata finala.

„Astept cu foarte mari emotii, dar si cu parere de rau, totodata, finalul acestui sezon, pentru ca e o despartire de oamenii cu care impart cel mai mare timp din zi, intr-un an de zile. Chiar daca nu le arat mereu, ei imi sunt, cumva, prieteni. Ne cunoastem starile, problemele… Orice despartire e grea, insa, in acelasi timp ma bucur pentru ei ca au ajuns aici. Nu e usor sa-ti rupi un an din viata de tot ceea ce ai mai drag si mai comod si sa ajungi finalist al celui mai longeviv reality show din lume. Unii dintre ei vor pleca mai bogati si impliniti sufleteste, pentru ca vor pleca o familie. Altii vor pleca asa cum au venit. Dar, in orice caz, nimeni nu pierde. Va fi o seara incarcata de emotii si tensiune, de clipe de agonie si extaz. Va fi o seara fascinanta, magica si vom trai fiecare secunda la intensitate maxima. Se vor declara marii castigatori ai acestui sezon. De la ora 17.00, la ora 19.00, vor avea loc transmisiunile live din Casa, cu toate pregatirile pentru finala, iar de la ora 20.30 ne intalnim la Antena 1 pana dupa miezul nopții pentru marea finala live, „Mireasa pentru fiul meu”, declara Mirela Boureanu Vaida.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.