3.9 C
România
20 octombrie 2020
PSD Iasi a decis asupra cererii de transfer a lui Catalin Ivan de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat
Politica

Catalin Ivan a fost exclus din partid de PSD Sector 1

PSD Sector 1 Bucuresti a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Catalin Ivan, motivand ca acesta „a continuat actiunile negative la adresa PSD”. Decizia PSD Sector 1 a fost anuntata de presedintele organizatiei, Dan Tudorache. Totusi, Catalin Ivan inca face parte din punct de vedere legal din PSD Sector 1.

Dan Tudorache a explicat ca excluderea lui Catalin Ivan din PSD „este o decizie a organizatiei locale” si a adaugat ca, legal, Catalin Ivan face parte inca din organizatia Sector 1 deoarece transferul sau la filiala Dobrobvat (Iasi) nu a fost aprobat.

In replica la aceasta decizie, Catalin Ivan a anuntat ca va contesta decizia excluderii sale din PSD, afirmand ca este o masura ilegala. Ivan a precizat ca nu mai facea parte din organizatia PSD sector 1 Bucuresti, intrucat aceasta a fost dizolvata.

Vezi si: PSD Iasi a decis asupra cererii de transfer a lui Catalin Ivan de la PSD Sector 1 la PSD Dobrovat

„Eu sunt plecat de la organizatia sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca sa ma inlature pe mine. Aceasta decizie a fost luata de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a sustinut Catalin Ivan intr-o interventie la un post de televiziune.

In luna martie, conducerea PSD sector 1 Bucuresti anunta ca a decis suspendarea din partid, pentru 12 luni, a europarlamentarului Catalin Ivan, acesta sustinand ca decizia nu este statutara intrucat el este membru al PSD in comuna ieseana Dobrovat.

Stiri pe aceeasi tema

Olguta Vasilescu, intrebata de ce e nevoie de patru vicepremieri: In plan extern avem nevoie de o intarire a relatiilor

Ioana Badulescu

USR a ramas complet fara bani dupa campania lui Dan Barna. Partidul nu ar mai avea fonduri pentru pregatirea alegerilor din 2020

Cristiana Petrariu Bota

Declaratia de la Sibiu, adoptata de sefi de stat si de guvern din 27 de tari membre ale Uniunii Europene, mai putin Marea Britanie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult