14.5 C
România
25 octombrie 2020
Catalin si Elena, fosti concurenti MPFM4, ironizeaza staful competitiei si conditiile de trai din casa de la Stefanesti
Viata bate filmul

Catalin si Elena, fosti concurenti MPFM4, ironizeaza staful competitiei si conditiile de trai din casa de la Stefanesti

Ochii fanilor emisiunii „Mireasa pentru fiul meu” sunt vigilenti si nu aveau cum sa treaca cu vederea un dialog recent surprins pe Facebook intre Catalin si Elena, fosti concurenti ai sezonului al patrulea MPFM.

Nu au fost in relatii extrem de cordiale insa asta nu-i impiedica sa poarte o discutie amicala la luni bune de cand au parasit casa de la Stefanesti. Ambii au avut relatii sentimentale in competitie menite insa esecului caci, in acest moment, cei doi sunt singuri.

Elena s-a iubit in competitie cu Lucian insa odata iesiti afara nu au rezistat impreuna decat cateva saptamani. Si mai brusc a luat sfarsit relatia dintre Catalin si Madalina, care deja „se laudau” ca sunt „liberi” la trei zile dupa ce iesisera tinadu-se de mana pe poarta casei MPFM4.

Dialogul readuce in memoria telespectatorilor acestu show „boala” lui Catalin pe staful emisiunii, nemultumire manifestata in mai multe randuri chiar si cand era competitor cu drepturi depline. Principala nemultumire a lui era legata de calitatea apei curente dar si de implicarea stafului in „fabricarea” de materiale, tema reluata in aceste zile de Peru, un alt concurent cu gura „sloboda”.

Elena: Iti e dor de baraca?

Catalin: Da, Elena!

Elena: Bai, esti nebun! Nu iti e bine in „libertate”?

Catalin: Mi-e dor de staff.

Elena: Nu ai pe cine injura? Ca e apa jegoasa?

Catalin: Nu da din casa!

Elena: Pai daca intram noi doi le dam teroare!

Stiri pe aceeasi tema

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Retete de post inainte de Paste la Chefi la Cutite

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 46 REZUMAT, 23 MAI 2017

Delia Ion

ROBERT HU, CASTIGATOR NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult