7.6 C
România
15 octombrie 2021
Catalin Vlad, ROmanii au Talent 2016
Viata bate filmul

CATALIN VLAD – ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. CHITARISTUL CARE A EMOTIONAT CU CARMINA BURANA LA ROMANII AU TALENT

CATALIN VLAD A FACUT SHOW LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. Catalin Vlad are 29 de ani, este chitarist si a reusit sa impresioneze pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent, editia din 11 martie 2016. A venit pe scena Romanii au Talent fara sa stie sotia si a reusit sa ia patru de DA, asadar il vom vedea in etapa urmatoare.

Chitaristul Catalin Vlad a interpretat magnific CARMINA BURANA – O FORTUNA. „Sotia mea nu stie ca sunt a Romanii au Talent. I-am spus ca sunt la repetitii”, a spus Catalin Vlad, care are 29 de ani si este chitarist. A venit increzator la Romanii au Talent.

CATALIN VLAD A FACUT SHOW LA ROMANII AU TALENT DIN 11 MARTIE 2016. Catalin a interpretat senzational „O fortuna – Carmina Burana”, pe scena de la Romanii au Talent 2016. Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu, dar si Florin Calinescu, l-au laudat la unison!

ROMANII AU TALENT 11 MARTIE 2016. LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. CELE MAI TARI TALENTE SUNT AICI!

„Wow. Bravo. Mama, mama, Ca un uragan ai venit. Nici nu am respirat pana nu ai terminat. Catalkin avem treaba multa cu tine, ne vedem in etapa urmatoare”, a spus Andy.

„As cumpara bilet la concertul tau”, a spus Andra. „Eu mi-as cumpara cinci bilete. A cantat perfect”, a spus si Florin Calinescu.

„Un om cu o chitara care ne-a ridicat ep toti in picioare. Pai asta e talent”, a spus si Mihaela Radulescu.

Catalin Vlad primit patru de DA.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 IUNIE 2016. Liliana, atac de panica in direct. Are aceleasi simptome ca Eduard

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE LOTO 15 MARTIE 2015. 6 DIN 49, JOKER si NOROC, reporturi de invidiat

Bogdan

NADIA BUDURUSI LA ROMANII AU TALENT 2016, EDITIA DIN 4 MARTIE

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult