Catalina Ionita si Mihai Alexandru au murit impreuna in Colectiv, asa cum visau sa traiasca
Social

Catalina Ionita si Mihai Alexandru au murit impreuna in Colectiv, asa cum visau sa traiasca

Catalina Ionita si Mihai Alexandru au murit impreuna asa cum visau sa traiasca. Au murit in incendiul din Club Colectiv, impreuna cu alti 29 de tineri (conform cifrelor valabile la ora transmiterii acestei stiri), in timp ce alte zeci de oameni au suferit arsuri grave si se zbat intre viata si moarte acum in spitalele din Bucuresti.

Catalina Ionita si Mihai Alexandru se iubeau de cativa ani. Cei doi au terminat arhitectura si aveau multe planuri impreuna, inclusiv sa se casatoreasca. Din pacate, clubul Colectiv din Bucuresti le-a adus sfarsitul.

Cei doi tineri, Catalina Ionita si Mihai Alexandru, au murit impreuna. Mihai era chitaristul trupei Googbye to Gravity. Catalina a iesit insa cand a vazut ca nu e si iubitul ei, a inceput sa urle si a intrat inapoi in club, desi acolo totul ardea. Dusa a fost si nu a mai iesit.

Diana Enache si Carmen Irina Oprita au murit in club Colectiv tinandu-se de mana

Amintim ca un incendiu puternic a avut loc, vineri noaptea, intr-un club din Capitala in timpul unui concert. 30 de persoane au murit si aproape 200 de tineri au fost raniti. Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca numarul deceselor este posibil sa creasca, avand in vedere starea grava a ranitilor.

Cu aproape o ora inainte de miezul noptii, localul a fost cuprins de flacari din cauza unui foc de artificii. Tavanul si peretii antifonati cu burete s-au aprins, iar 27 de oameni au ars de vii. Alte 3 persoane au murit apoi la spital.

#COLECTIV – OPTIC. Cantec in memoria victimelor de la Club Colectiv. Melodie tribut pentru cei care au murit. VIDEO-VERSURI

Teodora Maftei, fotoreporter si editor Pro TV, in stare grava dupa incendiul din Clubul Colectiv. Teo a suferit 7 operatii, din care 3 pe creier

Supravietuitorii au povestit ca incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stalp al cladirii aprinzandu-se. Ulterior, focul s-a propagat la tavan. Bucati din plafon, care era capitonat si el cu burete fonic, s-au desprins si au cazut peste oameni. Persoanele din club au fost cuprinse de panica si s-au imbulzit spre iesire, creandu-se busculada, deoarece doar una dintre usile de la intrare s-a deschis in prima instanta.

Vlad Telea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, a murit. Andrei Galut, solistul trupei, este in stare grava la spital

Articole asemănătoare

Petre Toba si Florentin Pandele au plagiat in lucrarile de doctorat, a decis CNATDCU

Lucy Ionesco

METEO. Temperaturile vor scadea la nivelul intregii tari, la munte vor fi precipitatii mixte

Delia Ion

Modernizarea Transalpina in timpul ministrilor Orban si Vosganian ar putea intra in vizorul DNA, la sesizarea Corpului de control al premierului

Lucy Ionesco