China ar fi impus restrictii la publicarea unor lucrari de cercetare privind originile noului coronavirus
Externe

Cate cazuri de coronavirus sunt in comunitatile de romani din diaspora

Grupul de comunicare strategica (GCS) informeaza ca un numar total de 6.612 de cazuri de coronavirus au fost confirmate pana la aceasta data in comunitatile de romani din diaspora, cele mai multe fiind in Italia, Spania, Franta si Germania. Alti 126 de romani aflati in diaspora au decedat, cei mai multi in Marea Britanie.

Astfel, in ceea ce priveste situatia cetatenilor romani aflati in alte state, 6.612 cetateni romani au fost confirmati ca fiind infectati cu COVID-19 (coronavirus): 1.917 in Italia, 1.253 in Spania, 124 in Franta, 2.935 in Germania, 159 in Marea Britanie, 28 in Olanda, 2 in Namibia, 4 in SUA, 112 in Austria, 20 in Belgia, 6 in Japonia, 2 in Indonezia, 2 in Elvetia, 3 in Turcia, 2 in Islanda, 2 in Belarus, 19 in Grecia, 5 in Cipru, 2 in India, 2 in Ucraina si cate unul in Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta, Brazilia, Bulgaria, Kazakhstan, Suedia, Republica Congo, Ungaria si Qatar.

De la inceputul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) si pana la acest moment, 126 de cetateni romani aflati in strainatate, 31 in Italia, 19 in Franta, 43 in Marea Britanie, 11 in Spania, 14 in Germania, 2 in Belgia, unul in Suedia, unul in Elvetia, unul in SUA, unul in Brazilia, unul in Republica Congo si unul in Grecia, au decedat.

Dintre cetatenii romani confirmati cu noul coronavirus, 338 au fost declarati vindecati: 308 in Germania, 18 in Franta, 6 in Japonia, 2 in Indonezia, 2 in Namibia, unul in Luxemburg si unul in Tunisia.

Stiri pe aceeasi tema

MAI a adaugat noi tari pentru care permisele auto se preschimba in Romania fara examen, printre care se numara si Marea Britanie

Cristiana Petrariu Bota

Accident aviatic in Peninsula Sinai. Un avion Airbus A321 cu 224 de turisti rusi la bord s-a prabusit

Cristiana Petrariu Bota

Loteria Vizelor 2019 incepe pe 3 octombrie, a anuntat Ambasada SUA la Bucuresti

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult