Cate persoane vor putea participa la nunti, botezuri sau inmormantari incepand cu 15 mai 2020

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 11, 2020 15:24

Cate persoane vor putea participa la nunti, botezuri sau inmormantari incepand cu 15 mai 2020

Story Highlights

  • Activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, care se desfasoara fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau inmormantarile) care au loc cu participarea unui numar strict limitat de persoane -maxim 16 persoane si respectarea regulilor de distantare sociala.

Autoritatile vor institui reguli noi pentru participarea la cununii, botezuri si inmormantari, dupa data de 15 mai, cand Romania iese din stare de urgenta si intra in stare de alerta. Mai jos aflam care sunt regulile de distantare sociala care vor intra in vigoare dupa aceasta data.

Ministerul de Interne a propus ca, dupa 15 mai, cand va fi instaurata starea de alerta pentru COVID-19, la ceremoniile religioase precum botezuri, cununii si inmormantari sa participe maxim 16 persoane cu respectarea regulilor de distantare sociala.

“Activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, care se desfasoara fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat (ex. botezurile, cununiile sau inmormantarile) care au loc cu participarea unui numar strict limitat de persoane -maxim 16 persoane si respectarea regulilor de distantare sociala”, arata documentul emis de MAI, cu masurile de prevenire si control a raspandirii coronavirusului, propuse pentru a intra in vigoare incepand cu starea de alerta, din data de 15 mai 2020.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.