7.9 C
România
26 septembrie 2021
Social

CAZUL ELODIA. Un nou indiciu ar putea deturna dosarul mortii avocatei Elodia Ghinescu

CAZUL ELODIA. Un nou indiciu iesit recent la iveala ar putea deturna dosarul mortii avocatei Elodia Ghinescu. Desi pare incredibil, zilele trecute cei de la Spynews au scris ca e-mailul avocatei Elodia Ghinescu a fost accesat recent, iar pe contul de messenger s-a stat pe Invisible.

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat pentru cei de la Spynews că ID-ul de messenger şi contul de e-mail al Elodiei Ghinescu puteau fi accesate doar de câteva persoane. „Potrivit anchetatorilor, parolele conturilor de e-mail erau cunoscute de hacker-ul care a accesat ilegal poşta electronică, de Cristian Cioacă şi de sora acestuia. Ar trebui să fie simplu de aflat, dacă se va efectua o anchetă, pentru că cercul este extrem de restrâns”, a explicat av. Crina Radu.

Declaraţia avocatei vine la câteva zile după ce SPYNEWS a dezvăluit că, pe un site unde pot fi verificaţi utilizatorii de Yahoo Messenger, Elodia Ghinescu apărea ca fiind „Invisible”. Aşadar, conform datelor furnizate de site-ul respectiv, cineva a accesat contul respectiv şi, pentru a nu fi depistat de prietenii din lista Elodiei, a bifat opţiunea de a sta „sub radar”. Interesant, nu a fost vorba despre un caz izolat, ci Elodia a apărut „invizibilă” pe site-ul amintit de mai multe ori, în două zile consecutive. Plecând de la documentele publicate de SPYNEWS, Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, ar putea solicita deschiderea unei anchete penale, pentru a se elucida cine a accesat, săptămâna trecută, contul Elodiei.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”.

Ulterior, Cioacă ar fi dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, ulterior poliţistul ascuzând rămăşiţele într-o locaţie rămasă necunoscută. După şapte ani de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Sursa: spynews.ro

Stiri pe aceeasi tema

CASE IEFTINE DE VANZARE: Locuinta din containere, la pret de 12.000 euro

Cristiana Petrariu Bota

Printul Paul si Remus Truica raman in arest la domiciliu

Cristiana Petrariu Bota

Alunite inofensive vs alunite periculoase. Cand este cazul sa ne ingrijoram?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult