24.5 C
România
17 septembrie 2021
Economie

Ce beneficii îți aduce utilizarea softurilor pentru gestionarea pontajului și a salarizării?

O aplicatie pontaj angajati te ajută să ai o evidență clară asupra activității angajaților, în timp ce un program salarii te ajută să ai un management solid în ceea ce privește salarizarea. Cu toate acestea, încă există multe companii care gestionează toate aceste proceduri în forma clasică, adică, în mare parte, manual. Totuși, nevoia de digitalizare s-a impus tot mai mult, cu precădere în ultimul an. De aceea, tehnologia are rolul de a prelua tot mai multe sarcini, pentru a le automatiza și pentru a economisi timp. Iar în departamentul de resurse umane există multe sarcini manuale, repetitive.

Colectează datele de prezență ale angajaților cu o aplicatie pontaj angajati

O aplicație pontaj angajați îți oferă multiple funcționalități: te poate ajuta să colectezi datele de prezență ale angajaților printr-un terminal de acces, ori direct prin aplicație, angajații putând trimite diferite solicitări. O aplicatie pontaj angajati este utilă mai ales în acest context în care s-a schimbat modul de lucru: unii angajați lucrează de acasă, alții lucrează de la birou, iar alții lucrează în sistem hibrid. Cu o aplicatie de pontaj al angajatilor, poți jongla mult mai ușor cu programul și turele de lucru.

Realizează calcule corecte și livrează remunerațiile la timp cu un program salarii

La fel de eficient și necesar este și un program salarii. De ce? Pentru că permite automatizarea calculelor salariale cu toate variabilele pe care le implică: prime, bonusuri, comisioane, tichete de masă, tichete de vacanță sau cadou, sau chiar indemnizații pentru concedii (medicale, de odihnă etc.). Desigur, pe baza datelor din contract și cu respectarea strictă a prevederilor legale.

Fiecare program salarii este actualizat cu modificările legislative, astfel încât te bucuri de calcule corecte. Odată ce realizezi calculele salariale, poți efectua și plățile prin bancă foarte rapid. Te asiguri și că salariile sunt livrate la timp, iar angajații vor fi mulțumiți de această promptitudine.

De asemenea, un program salarii cu adevărat performant generează ulterior și fluturașii de salarii care pot fi trimiși pe mail către angajați.

Automatizează sarcinile repetitive și bucură-te de beneficiile tehnologiei

Fără îndoială cea mai sigură metodă de a fi cât mai eficient este să îți organizezi sarcinile cu ajutorul softurilor dedicate. Atât un program salarii, cât și o aplicatie pontaj angajati te ajuta să digitalizezi procedurile și să le organizezi într-un mod foarte strict, astfel încât să îți îndeplinești la timp toate atribuțiile. Prin urmare, gestionarea activității din departamentul de resurse umane va fi mult mai ușoară. Dacă nu știi ce softuri să folosești, venim cu o recomandare: True HR și dp-Payroll ale companiei UCMS by AROBS. Softurile au 25 de ani experiență și se pot configura pe nevoile specifice ale fiecărei companii în parte. Mai multe informații despre acestea poți afla direct de la echipa UCMS by AROBS. Ia legătura cu specialiștii la office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.

Sursă foto: Freepik.

Stiri pe aceeasi tema

LEGEA SALARIZARII UNITARE. Criteriile de performanta pe legea salarizarii, asteptate la Ministerul Muncii

Cristiana Petrariu Bota

ROBOR continua sa creasca si atinge un nou record, potrivit datelor publicate de BNR

Ioana Badulescu

NOUA GRILA DE SALARIZARE 2016 – 2017. Contabilii au cresteri de 60%, directorii de scoli de 50%, farmacistii de 53%

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult