Sondaje PNL - PSD
Politica

Ce diferenta este intre sondajele PSD si PNL. Adriana Saftoiu: Firea este in fata lui Orban in acest moment

Diferenta intre sondajele PSD si PNL privind alegerile locale nu ar fi foarte mare la nivel de Bucuresti, sustine prim-vicepresedintele PNL, Adriana Saftoiu, intr-o interventie la RFI. Potrivit liberalei, Gabriela Firea se afla in fata lui Ludovic Orban, insa a adaugat ca diferenta nu este insurmontabila.

Cum sta Ludovic Orban fata de Gabriela Firea in sondajele PNL? Diferenta dintre PNL si PSD in sondajele interne ale liberalilor este de 2-3 procente in favoarea PSD-ului, a explicat Saftoiu.

„In acest moment, sondajele reflectă pe de o parte şi procentele partidelor, respectiv diferenţa dintre PNL şi PSD pe sondajele noastre e de două-trei procente în favoarea PSD-ului, drept urmare şi procentele candidaţilor sunt cam tot aşa, destul de apropiaţi, dar în acest moment candidatul PSD în faţa noastră, dar asta nu înseamnă că diferenţa e insurmontabilă”, a spus Adriana Saftoiu.

„Va trebui la un moment dat să discutăm şi despre viziunea asupra Bucureştiului, dacă Bucureştiul mai poate fi văzut cu şapte bugete, cu şapte primari, de aici vin şi discrepanţele foarte mari între sectoare”,a adaugat aceasta.

Declaratia audio poate fi ascultata pe site-ul RFI.

Articole asemănătoare

Ion Cristoiu, despre Legea pensiilor speciale: Daca Guvernul va sesiza legea la CCR, isi va ridica in cap toti alesii locali

Lucy Ionesco

Ce spune Ion Cristoiu despre aparitia primei doamne Carmen Iohannis in egari strinsi pe fund, cu bucile la vedere

Lucy Ionesco

PSD a confirmat participarea la consultarile de la Cotroceni

Lucy Ionesco