VISE COPII
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI COPIL MIC. SEMNIFICATIA viselor in care copiii au rolul pricipal

SEMNIFICATIE VISE COPII. Nu exista tema mai prezenta in visele adultilor decat copiii, cu un plus in cazul femeilor. Interpretarea acestor vise depinde foarte mult de varsta copilului, de starea lui de spirit prin care li se arata adultilor dar si locul in care isi fac aparitia.

SEMNIFICATIE VISE COPII. De regula, visele cu copii mici semnifica inocenta, caldura dar si noi inceputuri. Bebelusii, cei mai mici dinre copii, simbolizeaza puritatea naturii interioare dar si vulnerabilitatea, nevoia de ajutor din partea celorlalti dar si lipsa compromisurilor.

SEMNIFICATIE VISE COPII. Zambetul unui copil sugereaza ca veti avea parte de o mare bucurie. Daca in vis veti gasi un copil este semn ca va veti descoperi un potentional ascuns. Cand insa uitati de propriul copil, visul sugereaza ca incercati sa va ascundeti propriile vulnerabilitati si ca nu vei lasa pe altii sa va descopere slabiciunile.

SEMNIFICATIE VISE COPII. In alta ordine de idei, uitarea unui copil poate reprezenta un aspect de-al tau pe care l-ai abandonat sau l-ai pus deoparte din cauza unor circumstante problematice. Visul poate servi ca un „remember” care ti-ar da de inteles ca a venit vremea sa revitalizati acel proiect mai vechi.

Daca o femeie viseaza ca este in drum spre spital pentru a da nastere unui copil inseamna griji pentru probleme care trebuie rezolvate. Daca sunteti gravida si aveti un astfel de vis este semn ca va faceti griji pentru ceea ce va urma in timpul nasterii, la spital.

Un copil rau care va „bantuie” visele inseamna teama sau chiar frica de esec pentru un proiect inceput de curand. Plansul unui copil, pe parcursul unui vis, ar trebuie sa ne sugereze ca ne simtim nebagati in seama de cei apropiati.

Daca unui copil ii este foame, acest lucru inseamna dependenta fata de altii. Practic aveti un neajuns caruia trebuie sa-i acordati atentia cuvenita.

Un copil mort inseamna decizia de a renunta la un capitol importanta al vietii tale. Cand in vis este prezent un copil foarte mic sunt semne de neputinta dar si de temere pentru ca propriile vulnerabilitati sa fie descoperite de altii.

In cazul in care visezi un copil talentat la sport sau la dans sunt semnele potentialului si a posibilitatilor inca nefructificate. Sunt sanse ca viitorul sa fie presarat cu mai multe reusite.

Stiri pe aceeasi tema

FERMA VEDETELOR, 11 MAI 2016. Cine pleaca din ferma? Batalia pentru marele premiu intra pe ultima suta de metri

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Din punctul de vedere al fanilor MPFM5, Valentin este lider detasat si la un clasament care nu-i face onoare

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 23 REZUMAT DIN 11 NOIEMBRIE 2016. Kerem o peteste pe Elif la mama ei Sultan

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult