ce-inseamna-cand-visezi-furnici
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Simboluri care duc in general catre probleme minore care trebuie rezolvate

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Aparitia in vis a furnicilor este un semn al unei nemultumiri generale in viata de zi cu zi. Pot fi suparari minore insa care in timp isi pun amprenta asupra subconstientului nostru. Furnicile pot simboliza, de asemenea, ca va simtiti neglijat/a sau cu un rol nesimnificativ intre cei apropiati.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Aceste fiinte minuscule insa extrem de harnice pot oricand sa simbolizeze munca grea dar si lucrul in echipa. Furnicile sunt semne ale cresterii volumului de munca in perioada care va urma.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Intr-o nota mai putin pozitiva, furnicile ar trimite catre un stil de viata fara viziune, sablonar si plin de etichete. Daca ordinea si disciplina tin de aspectul pozitiv, lipsa oricaror initiative si persistenta in uzual devin in timp o mare problema.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Daca in vis apare un musuroi mare de furnici acest lucru inseamna dorinta de a va incadra intr-o multime. Numarul mare de furnici poate simboliza o apropiata trecere de la probleme mici la probleme din ce in ce mai mari.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Cand furnicile iti acopera corpul, in vis, inseamna o presiune pusa de cei din jur, poate chiar si din partea membrilor familiei, care capata o tenta negativa. Un adevarat semn de deznadejde peste insa care trebuie sa treceti rapid.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Supararile si necazurile pot da vise in care sunteti muscat de furnici. Cele mai elocvente sunt muscaturile de picioare care reprezinta problemele aparute si care va forteaza sa va incetiniti elanul creator.

CE INSEAMNA CAND VISEZI FURNICI. Sunt vise in care furnicile iti invadeaza mancarea. Simbol clar al dezgustului legat de evenimente din viata ta de zi cu zi. Problemele in afaceri, problemele legate de parteneri despre care simti ca te-au tradat dar si lipsa unor perspective profesionale prospere, toate pot duce la astfel de vise.

Visele in care omorati furnici sunt semne ale nevoii de a rezolva cat mai repede problemele. Felul in care le omorati dau indicii despre felul in care aveti de gand sa le rezolvati, la subtilitatea solutiilor alese.

Furnici negre in vis simbolizeaza suparari sau probleme minore pe care le negati, furnici rosii dau si ele semnul unor probleme de dimensiuni reduse, furnici mari simbolizeaza o abordare agresiva pentru a-ti atinge obiectivele, furnici cu aripi inseamna cautarea unor metode prin care se urmareste scaparea de rutina.

Related posts

Nicanor Brazovan, sinucidere in casa din Faget, judetul Timis. Si fratele lui a recurs la acelasi gest

Lucy Ionesco

KOSEM EPISODUL 35 REZUMAT, 9 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Intalnire intre trei fost concurenti MPFM6 cu ocazia unui eveniment muzical

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult