vise nisip
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI NISIP. Reprezentari cu simboluri pozitive dar si negative

VISE CU NISIP. Unele persoane au periodic vise in care le apar diferite reprezentari ale nisipului. In general, cand visam nisip este un semn ca veti face o schimbare importanta in viata, o schimbare de atitudine sau chiar de perspectiva de viitor.

VISE CU NISIP. O conotatie negativa o poate avea un vis in care nisipul este umed, un indiciu clar al faptului ca va lipseste un sentiment de echilibru.

VISE CU NISIP. Daca te vezi construind un castel de nisip, acest vis se refera la iluzia ta de grandoare. Adevarul este insa ca nu aveti o baza solida necesara pentru a avea succes.

VISE CU NISIP. Cand ti se intampla sa visezi bani din nisip, este semn ca sentimentele tale conteaza foarte mult in luarea deciziilor. Asadar nu lasa pe nimeni sa-ti subevalueze emotiile si opiniile. Exista insa si varianta mai putin pozitiva in care banii din nisip inseamna ca au talent pe care ti l-ai irosit.

VISE CU NISIP. O cutie plina de nisip simbolizeaza ca luati prea in serios evenimente care ar trebui tratate mult mai relaxat. Pe de alta parte, este insa si un semn al comportamentului infantil.

VISE CU NISIP. Sunt si vise in care va treziti in mijlocul unei furtuni de nisip. Este un semn al starii delicate in care va aflati, marcata de dezorientare si anxietate provocata de sentimentul de „inchidere”. Timpul pare ca lucreaza impotriva ta.

Related posts

BRAVO AI STIL 29 IULIE 2017. LIVE ONLINE. Castigatoarea concursului Bravo ai Stil 2017 este…

Delia Ion

CE INSEAMNA CAND VISAM STRUGURI. Semne bune cand visam struguri albi, necazuri cand strugurii sunt negri

Delia Ion

EXATLON 28 APRILIE 2018. LIVE VIDEO KANAL D. Faimosi vs Razboinici, lupta continua dupa eliminare

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult