vise-oglinda
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI O OGLINDA. Probleme cu perceptia subconstientului dar si semne de slabiciune

CAND VISEZI O OGLINDA. Oglinda este unul dintre obiectele care apare cel mai des in visele oamenilor. Un astfel de vis sugereaza o reflectie despre sinele interior. Reflectarea in oglinda este modul in care fiecare se percepe pe sine dar si modul in care o persoana vrea sa fie vazuta in exterior.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca cine viseaza ca se uita in oglinda dar nu-si vede reflexia inseamna o pierdere a identitatii de sine. Poate simboliza si o schimbare conform dorintelor celor din jur da neconforma cu propriile dorinte.

CAND VISEZI O OGLINDA. Oglinda cu doua fete indica faptul ca a venit vremea sa fie abordata o problema interioara. Imaginea care se vede este legata de subconstientul unei persoane. Oglinda simbolizeaza imaginatia si legatura dintre constient si subconstient.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca sunteti urmarit printr-o oglinda cu doua sensuri, visul sugereaza ca va simtiti controlat si criticat din exterior. Alernativ, poate fi si un semn ca un anumit individ nu pare dispus sa-si recunoasca emotiile subconstiente.

CAND VISEZI O OGLINDA. Cand veti sparge o oglinda in vis este semn ca vei vrea sa te rupi de o parte a trecutului. Spargerea unei oglinzi poate simboliza si ruperea unui ghinion care a tinut ani de zile.

CAND VISEZI O OGLINDA. O oglinda fisurata simbolizeaza reprezinta o imagine slaba de sine sau distorsionata. In alta ordine de idei, un astfel de vis inseamna ca ati pus capat vechilor obiceiuri.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca in vis va apare o oglinda aburita semnifica faptul ca ai un concept neclar asupra propriei identitati si a propriilor obiective pe termen lung.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Danut si Carmen s-au impacat?

Delia Ion

HOROSCOP 3 MAI 2016. Previziuni astrologice pentru a treia zi a sarbatorilor Pascale!

Delia Ion

PROGRAM BET ARENA CAFE 1 MAI 2017. PROGRA BET ARENA CAFE 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult