6.3 C
România
22 februarie 2021
vise-oglinda
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI O OGLINDA. Probleme cu perceptia subconstientului dar si semne de slabiciune

CAND VISEZI O OGLINDA. Oglinda este unul dintre obiectele care apare cel mai des in visele oamenilor. Un astfel de vis sugereaza o reflectie despre sinele interior. Reflectarea in oglinda este modul in care fiecare se percepe pe sine dar si modul in care o persoana vrea sa fie vazuta in exterior.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca cine viseaza ca se uita in oglinda dar nu-si vede reflexia inseamna o pierdere a identitatii de sine. Poate simboliza si o schimbare conform dorintelor celor din jur da neconforma cu propriile dorinte.

CAND VISEZI O OGLINDA. Oglinda cu doua fete indica faptul ca a venit vremea sa fie abordata o problema interioara. Imaginea care se vede este legata de subconstientul unei persoane. Oglinda simbolizeaza imaginatia si legatura dintre constient si subconstient.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca sunteti urmarit printr-o oglinda cu doua sensuri, visul sugereaza ca va simtiti controlat si criticat din exterior. Alernativ, poate fi si un semn ca un anumit individ nu pare dispus sa-si recunoasca emotiile subconstiente.

CAND VISEZI O OGLINDA. Cand veti sparge o oglinda in vis este semn ca vei vrea sa te rupi de o parte a trecutului. Spargerea unei oglinzi poate simboliza si ruperea unui ghinion care a tinut ani de zile.

CAND VISEZI O OGLINDA. O oglinda fisurata simbolizeaza reprezinta o imagine slaba de sine sau distorsionata. In alta ordine de idei, un astfel de vis inseamna ca ati pus capat vechilor obiceiuri.

CAND VISEZI O OGLINDA. Daca in vis va apare o oglinda aburita semnifica faptul ca ai un concept neclar asupra propriei identitati si a propriilor obiective pe termen lung.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 AUGUST 2015. Teodor s-a inbolnavit cu cateva zile inainte de finala

Delia Ion

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

Cristiana Petrariu Bota

BACALAUREAT 2016. Subiecte Romana Bac 4 iulie 2016. Rezolvare Subiecte Romana Bac

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult