CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT AUTO? Simbol al divergentelor cu alte persoane

Delia Ion
By Delia Ion februarie 20, 2017 13:16

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT AUTO? Simbol al divergentelor cu alte persoane

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT. Multi dintre noi se trezesc putin bulversati dupa ce au avut un vis in care erau victime ale unui accident de autoturism. Este tiparul unui vis care naste deopotriva trairi puternice dar si simboluri complexe care difera foarte mult in functie de gradul de deteriorare al masinii dar si de cauza care a dus la petrecerea accidentului din timpul visului.

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT. Principalul simbol al unui accident de masina este contradictia dintre conceptiile de viata, obiectivele si trairile subiectului care viseaza in comparatie cu alte persoane din jurul lui. Accidentul de masina poate semnala insa si existenta unei situatii socante de care cel care viseaza a aflat de curand sau va afla in scurt timp.

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT. In mod alternativ, un accident auto presuune o neglijenta in stilul de condus, lucru care simbolizeaza o problema aparuta din vina proprie.

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT. Daca accidentul de masina este cauzat datorita cetii, a pierderii controlului autoturismului ori a semnelor de directionare gresite, insemana ca trebuie sa reganditi sau sa replanificati cursul atctiunilor dumneavoastra si sa va pozitionati pe calea cea buna.

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACCIDENT. Visand ca ati murit sau ca ati fost grav ranit in urma unui accident auto si vedeti reactiile altora, atunci acest vis sugereaza ca activitatea dumneavoastra de nechibzuit ii afecteaza pe cei din jur, poate chiar mai mult pe cei ce va sunt apropiati.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.