VIS ACVARIU
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACVARIU? Limitare, constrangere si lipsa de libertate

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Visele in care apare imaginea unui acvariu trebuie sa fie interpretate prin prisma faptului ca acvariul este un recipient inchis in care pestele se poate deplasa doar in cerc, o evidenta limitare de actiune.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Asadar simbolistica generala a acvariului intr-un vis este aceea a unui spatiu inchis, a imposibilitatii de a iesi si a lipsei de de libertate de miscare.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. In cazul unui acvariu aparut in vis exista doua perspective. Prima este aceea privind dinauntru afara ceea ce inseamna nevoia de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Exista o nemultumire evidenta fata de spatiul in care traieste persoana respectiva, teama de constrangere si de limitare.

A doua perspectiva este aceea a viziunii de dinafara inauntru. Insemnatatea este data de imposibilitatea de a actiona in probleme aparute recent in fata carora cel in cauza are doar rol de spectator.

Articole asemănătoare

BURLACITA, 18 OCTOMBRIE 2015: YANIS, ELIMINAT DIN SHOW-UL BURLACITA. VIDEO

Lucy Ionesco

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 32 REZUMAT, 15 MARTIE 2016. Hazal suporta cu greu ideea ca nu va mai putea sa mearga niciodata

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Flavius si Raluca MPFM4, mai indragostititi ca niciodata

Delia Ion