VIS ACVARIU
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACVARIU? Limitare, constrangere si lipsa de libertate

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Visele in care apare imaginea unui acvariu trebuie sa fie interpretate prin prisma faptului ca acvariul este un recipient inchis in care pestele se poate deplasa doar in cerc, o evidenta limitare de actiune.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Asadar simbolistica generala a acvariului intr-un vis este aceea a unui spatiu inchis, a imposibilitatii de a iesi si a lipsei de de libertate de miscare.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. In cazul unui acvariu aparut in vis exista doua perspective. Prima este aceea privind dinauntru afara ceea ce inseamna nevoia de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Exista o nemultumire evidenta fata de spatiul in care traieste persoana respectiva, teama de constrangere si de limitare.

A doua perspectiva este aceea a viziunii de dinafara inauntru. Insemnatatea este data de imposibilitatea de a actiona in probleme aparute recent in fata carora cel in cauza are doar rol de spectator.

Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre pasiunea lui Razvan Botezatu pentru Andreea de la Mireasa pentru Fiul Meu

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 NOIEMBRIE 2015. Crina a abordat emisiunea de azi cu un look asemantor unei mari artiste

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 44 REZUMAT, LUNI 12 DECEMBRIE 2016. Kahraman ii ia apararea lui Defne in fata lui Elif

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult