-9.7 C
România
17 ianuarie 2021
VIS ACVARIU
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN ACVARIU? Limitare, constrangere si lipsa de libertate

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Visele in care apare imaginea unui acvariu trebuie sa fie interpretate prin prisma faptului ca acvariul este un recipient inchis in care pestele se poate deplasa doar in cerc, o evidenta limitare de actiune.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Asadar simbolistica generala a acvariului intr-un vis este aceea a unui spatiu inchis, a imposibilitatii de a iesi si a lipsei de de libertate de miscare.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. In cazul unui acvariu aparut in vis exista doua perspective. Prima este aceea privind dinauntru afara ceea ce inseamna nevoia de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale.

SEMNIFICATIE VIS ACVARIU. Exista o nemultumire evidenta fata de spatiul in care traieste persoana respectiva, teama de constrangere si de limitare.

A doua perspectiva este aceea a viziunii de dinafara inauntru. Insemnatatea este data de imposibilitatea de a actiona in probleme aparute recent in fata carora cel in cauza are doar rol de spectator.

Stiri pe aceeasi tema

ARMA SECRETA A REGELUI EPISODUL 13. Regele il numeste pe Gwanghae prin mostenitor si paraseste capitala

Delia Ion

BACALAUREAT 2016. Subiecte Romana Bac 4 iulie 2016. Rezolvare Subiecte Romana Bac

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 SEPTEMBRIE 2015. Emanuel: Pe unele dintre fete nu le suport, le pup mai mult in sila!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult