-3.9 C
România
28 octombrie 2021
VIS CU CIMITIR
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN CIMITIR? Un vis care nu ar trebui sa ne sperie

VISE CU CIMITIR. Uneori somnul ne poate fi tulburat de vise in care apare imaginea unui cimitir. O ipostaza care in prima instanta nu ne da o senzatie placuta in conditiile in care suntem tentati sa o corolam cu un deces, cu un necaz, cu o evidenta situatie trista.

VISE CU CIMITIR. Din aceste motive am putea crede atunci cand visam un cimitir, avem un cosmar insa simbolistica legata de acest gen de vis este una in principal pozitiva. Nu s-ar putea spune altfel in contextul in care daca visezi un cimitir, vei avea parte de foarte mult noroc.

VISE CU CIMITIR. Un astfel de vis poate reprezenta un nou inceput caci imaginea unui cimitir inseamna ca esti pe punctul de renunta la un obicei care ti-a adus numeroase deservicii sau ca pui punct unui comportament care nu ti-a adus foloase ci doar deservicii.

VISE CU CIMITIR. Fara indoiala ca visul in care apare reprezentat un cimitir este un semn clar al fricii de moarte insa nu trebuie trecut cu vederea nici faptul ca moartea era vazuta de strabunii nostri daci drept calea catre adevarata fericire, decesele fiind insotite de adevarate petreceri la care se canta si se dansa.

Stiri pe aceeasi tema

Dan Leicu la ROMANII AU TALENT din 29 mai 2015. Pizza acrobatica nu are limite

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 10 DECEMBRIE 2015. Acuze extrem de grave auzite pe parcursul emisiunii de joi

Delia Ion

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 30 REZUMAT, 14 MAI 2015. Omer moare dupa ce a fost impuscat de oamnenii lui Hasan

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult