6.5 C
România
16 octombrie 2021
VIS CU SARPE
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI UN SARPE? Simbolistici sub spectrul diavolului care l-a ispitit pe Adam

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Sarpele este unul dintre animalele care apar cel mai adesea in vise, sub diferite aspecte. Pare a fi un simbol major al inconstientului, de cele mai multe ori imaginea unui sarpe tarandu-se pe pamant inducand o stare de tensiune neplacuta.

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Inevitabil, cele mai multe interpretari ale viselor in care sarpele are rolul principal nu au o contatie pozitiva, din contra, acest animal fiind un semn rau, un simbol al diavolului, al personajului mitic care l-a determinat pe Adam sa cada in pacat.

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Prezenta sarpelui in vis poate prevesti esecul unui plan de pe urma caruia sperati la mari beneficii. Nu este exclus ca esecul sa fie un rezultat la unei tradari neasteptate venite din parte unui prieten.

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Poti visa un sarpe singur acest lucru insemnad ca un dusman aprig nutreste planuri razbunatoare care pot avea repercursiuni negative inclusiv asupra sanatatii tale.

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Exista si ipostaza visului in care apar mai multi serpi. Sunt semne ca va paste insuccesul atat in plan personal (dragoste) cat si in plan profesional (afaceri).

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Chiar daca s-ar putea crede ca omorarea unui sarpe, in vis, inseamna ca infrangerea raului si implicit a dusmanilor, conform simbolisticilor, aceasta fapta va reprezenta debutul unui nou necaz.

SEMNIFICATIE VIS SARPE. Una dintre putinele ipostaze in care aparitia sarpelui in vis poate capata un rol pozitiv este imaginea unui sarpe alunecand prin iarba care poate simboliza ca vei avea noroc in dragoste.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Inca un cuplu de la MPFM4 s-a despartit, la mai putin de un an de la marea finala

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 AUGUST 2016. Mirela Boureanu Vaida ar putea naste din clipa in clipa

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 DIN 7 NOIEMBRIE 2016. Relatia dintre Kahraman si Elif se indreapta spre o posibila casatorie

Delia Ion

1 comment

balan ana 20 septembrie 2016 at 5:04 pm

sunt vagi explicatiile,de exemplu :eu ,am visat un sarpe imens,de 8-9 m si diametru 30 cm,culoarea cogniacului cu kaki,foarte ,foarte frumos,se ascundea pe sub streasina casei si ne-am casatorit,pt ca ne iubeam desi stiam ca toata lumea ma condamna.nu stiu unde sa intreb?

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult