-2.4 C
România
19 ianuarie 2022
CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA? Inhibitii, dorinte neexprimate dar si dorinta de a scapa de singuratate

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Simbolistica visurilor in care apare zapada duce spre inhibitii, dorinte neexprimate si sentimente de frigiditate prin urmare este neaparat nevoie de ca subiectul sa se elibereze de astfel de emotii negative. In mod alternativ, zapada din vis este semn ca sunteti indiferent, singur si neglijati.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Daca visezi zapada care se topeste inseamna ca si tu esti constient ca-ti reprimi anumite stari negative care, in timp, pot crea probleme mari. Pari a fi infrant de temeri si obstacole pe care le vezi de netrecut. Daca te vezi conducand o masina pe zapada inseamna ca trebui esa fi foarte precaut in abordarea obstacolelor respective.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Cand visezi zapada murdara inseamna ca esti constient de faptul ca esti vinovat caci unele sitatii lipsite de corectitudine au fost prea tentante.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Cand in vis te uiti cum ninge lin si fara viscol sunt semnele unui nou inceput fara probleme si o noua perspectiva optimista. Este semn de pace sufleteasca si liniste spirituala.

CITESTE SI: Cand visezi cirese, visine, mere si fructe in general. Interpretare vise

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Un om care se joaca in zapada este simbol ca acea persoana trebuie sa aloce mai mult timp pentru reecrere si distractie. Alternativ, simbolistica duce catre fructificare optima a oportunitatilor caci, in caz contrar, oportunitatile vor disparea.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Daca visezi ca ai gasit anumite lucruri in zapada inseamna ca ai abilitati si talente pe care nu le-ai fructificat inca. Un astfel de vis poate duce cu gandul insa si la necesitatea de a ierta.

Stiri pe aceeasi tema

PASTE 2016 – 1 MAI 2016. ZILE LIBERE DE PASTE 2016: ZILE LIBERE PE 1 SI 2 MAI 2016

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 7 REZUMAT, 29 MARTIE 2017. Nihan ii maruriseste lui Kemal ca nu este fericita alaturi de Emir

Delia Ion

Ramona Osz si Robert Popescu de la INSULA IUBIRII 2016, doua ispite care fac ravagii

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult