CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA
Viata bate filmul

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA? Inhibitii, dorinte neexprimate dar si dorinta de a scapa de singuratate

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Simbolistica visurilor in care apare zapada duce spre inhibitii, dorinte neexprimate si sentimente de frigiditate prin urmare este neaparat nevoie de ca subiectul sa se elibereze de astfel de emotii negative. In mod alternativ, zapada din vis este semn ca sunteti indiferent, singur si neglijati.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Daca visezi zapada care se topeste inseamna ca si tu esti constient ca-ti reprimi anumite stari negative care, in timp, pot crea probleme mari. Pari a fi infrant de temeri si obstacole pe care le vezi de netrecut. Daca te vezi conducand o masina pe zapada inseamna ca trebui esa fi foarte precaut in abordarea obstacolelor respective.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Cand visezi zapada murdara inseamna ca esti constient de faptul ca esti vinovat caci unele sitatii lipsite de corectitudine au fost prea tentante.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Cand in vis te uiti cum ninge lin si fara viscol sunt semnele unui nou inceput fara probleme si o noua perspectiva optimista. Este semn de pace sufleteasca si liniste spirituala.

CITESTE SI: Cand visezi cirese, visine, mere si fructe in general. Interpretare vise

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Un om care se joaca in zapada este simbol ca acea persoana trebuie sa aloce mai mult timp pentru reecrere si distractie. Alternativ, simbolistica duce catre fructificare optima a oportunitatilor caci, in caz contrar, oportunitatile vor disparea.

CE INSEAMNA CAND VISEZI ZAPADA. Daca visezi ca ai gasit anumite lucruri in zapada inseamna ca ai abilitati si talente pe care nu le-ai fructificat inca. Un astfel de vis poate duce cu gandul insa si la necesitatea de a ierta.

Stiri pe aceeasi tema

IRINA MOHORA, frumoasa bruneta care aduce vesti bune jucatorilor la LOTO in fiecare saptamana

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 20 REZUMAT, 27 AUGUST 2018

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 27 REZUMAT, 26 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult