Ce isi doresc angajatii in 2020? Dezvoltarea profesionala, pe primul plan in cazul angajatilor tineri
Economie

Ce isi doresc angajatii in 2020? Dezvoltarea profesionala, pe primul plan in cazul angajatilor tineri

In 2020, multi angajati nu mai cauta doar o slujba. Dar ce vor mai mult? Conform unei cercetari realizate de compania de consultanta Valoria, 42% dintre angajati cauta un salariu bun si un pachet atractiv de beneficii, dar imediat dupa aceea, 35% pun pe primul plan dezvoltarea profesionala. In cazul tinerilor, 86% dintre acestia pun pe primul plan dezvoltarea profesionala si numai 47% tin cont in alegerea locului de munca, in principal, de nivelul de salarizare, plus beneficii atractive.

Cursurile deschise din programul lansat de Valoria se adreseaza directorilor executivi, managerilor si antreprenorilor. Temele alese ii ajuta pe participanti sa-si creasca eficienta in comunicarea scrisa, construirea coeziunii in echipa, obtinerea rezultatelor,generarea motivatiei si a performantei. Acest program de cursuri deschise este un mix echilibrat de abilitati si de competente care da participantilor o experienta de cunoastere unica.

Programele de training, mai apreciate decat pachetele de beneficii 

De ce este importanta invatarea? „Ca sa ne actualizam cunostintele, sa intelegem mai bine o idee, un concept, o functionalitate, ca sa ne satisfacem curiozitatea, sa ne crestem autonomia sau eficienta si sa ne optimizam felul in care muncim”. Poate ca acestea nu sunt singurele motive ale prioritizarii invatarii, dar sunt cele numite cel mai des de participantii la cursurile sustinute de echipa Valoria.

Intelegand contextul de operare si necesitatea companiilor de a-si dezvolta angajatii si creste afacerea, compania Valoria lanseaza un program de 12 cursuri deschise ce se va derula in perioada ianuarie-aprilie 2020.

Temele abordate sunt aliniate cu ariile de focus formulate de departamentele de HR ale partenerilor Valoria si includ intre altele:

• Scriere de business cu tehnici de NLP
• Feeback, feedforward si cresterea performantei
• Imagineering, tehnica de creativitate si inovatie
• Tehnici avansate de vanzare – Modelul universal al persuasiunii
• Managementul timpului prin life hacks
• De la intentie la impact, prin coaching

”Intr-o lume tot mai conectata, cu volume de informatii foarte mari si adevaruri provizorii, a invata nu mai este optional ci obligatoriu. Actualizarea informatiilor devine o necesitate in conditiile cresterii competitivitatii individuale in piata muncii si a companiilor in piata globala. Ritmul alert al schimbarii pune fiecare angajat si fiecare companie in conditia de a invata continuu. De aceea angajatorii care ofera programe de training valoroase sunt preferati”, spune Elena Badea, Managing Director, Valoria.

Cursurile deschise din programul lansat de Valoria se adreseaza directorilor executivi, managerilor si antreprenorilor. Temele alese iii ajuta pe participanti sa-si creasca eficienta in comunicarea scrisa, construirea coeziunii in echipa, obtinerea rezultatelor, generarea motivatiei si a performantei. Acest program de cursuri deschise este un mix echilibrat de abilitati si de competente care da participantilor o experienta de cunoastere unica.

Valoria Business Solutions este o companie de consultanta, training, si coaching. Misiunea companiei este aceea de a transforma in valoare potentialul echipelor si organizatiilor. Competenta, increderea, inovatia si pasiunea sunt valorile pe care le sustinem prin tot ceea ce facem. Credem in oameni si in aspiratia lor de implinire personala si profesionala si in dorinta lor de a-si accelera potentialul. 

Stiri pe aceeasi tema

Telekom Romania lanseaza Telekom Banking, un proiect de servicii financiare

Delia Ion

Cum sa-ti construiesti o pensiune cu fonduri europene nerambursabile. Pasi de urmat pentru infiintarea unei pensiuni agro-turistice

Cristiana Petrariu Bota

ANAF vinde la licitatie actiunile fetelor lui Dan Voiculescu la Sanagra

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult