Ce le-a spus presedintele Iohannis liberalilor reuniti in sedinta Biroului Executiv de la Sibiu

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 25, 2018 12:39

Ce le-a spus presedintele Iohannis liberalilor reuniti in sedinta Biroului Executiv de la Sibiu

​Președintele Klaus Iohannis le-a spus liberalilor, reuniți în ședința Biroului Executiv de la Sibiu, că nu se va implica în campania pentru europarlamentare și și-a reafirmat susținerea pentru liderul PNL, Ludovic Orban, potrivit unor surse politice, citate de agentiile de presa si televiziunile de stiri.

Potrivit surselor citate, președintele, prezent la ședința liberalilor, le-a spus acestora că Executivul actual este incompetent în organizarea preluării președinției Consiliului UE, în contextul în care este o perioadă esentială, pentru că este vorba despre post- Brexit.

Aceleași surse susțin că președintele a afirmat că Ludovic Orban este prietenul său și să fie pus capăt acțiunilor negative la adresa conducerii, pentru că nu este niciun motiv ca Orban să fie înlăturat de la șefia partidului.

Totodată, președintele a mai afirmat că nu se va implica în campania de la alegerile europarlamentare și le-a spus celor prezenți “eu vreau Guvernul meu – adică un guvern format din oameni care îmi sunt apropiați în gândirea politică”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.