APA NOVA
Social

Ce spune Apa Nova despre acuzatia ca bucurestenii platesc cea mai scumpa apa din tara

Compania Apa Nova a răspuns acuzațiilor facute publice de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), potrivit cărora bucureștenii plătesc cel mai mare pret pentru apă din cauza unor contracte ilegale, care ar avea ramificatii inclusiv in Primaria Generala a Capitalei si in CGMB.

DOSARUL APA NOVA: Tarifele in Bucuresti, marite pentru mita. Consilierii Primariei primeau bani pentru voturi in CGMB

„Conform ultimelor date statistice primite de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC), în martie 2015, tarifele pentru serviciile de alimentare cu apa si de canalizare practicate de Apa Nova Bucuresti sunt pe pozitia a 17-a, iar cele practicate de Apa Nova Ploiesti pe pozitia a 33-a, între tarifele practicate de cei 33 de operatori mari de servicii de acest tip din România”, se arată în comunicatul remis de Apa Nova.

„Ajustările tarifare au respectat întocmai prevederile Contractului de Concesiune și ale H.G. nr. 1019/2000”, mai arată Apa Nova.

Stiri pe aceeasi tema

NOILE CARTI DE IDENTITATE CU CIP BIOMETRIC, de la 1 aprilie – Cum vor arata noile buletine biometrice. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Proiecte de programe scolare pentru clasele V-VIII, lansate in consultare de Ministerul Educatiei

Delia Ion

Ranitidina, un medicament folosit pentru afectiunile stomacului, nu se mai vinde in farmacii din cauza prezentei unor substante care ar putea cauza cancer

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult