Ce spune Basescu despre moartea lui Dan Condrea si posibila implicare a serviciilor secrete

Bogdan
By Bogdan mai 25, 2016 13:19

Ce spune Basescu despre moartea lui Dan Condrea si posibila implicare a serviciilor secrete

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, miercuri, despre moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, dar si despre posibila implicare a serviciilor secrete in acest caz. Aflat la Suceava, Traian Basescu a afirmat ca exclude implicarea vreunui serviciu romanesc si a adaugat ca serviciile “te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot”.

Traian Basescu considera cazul Hexi Pharma ca fiind “grav”, dar informatiile nu sunt suficient de clare pentru a se pronunta. Fostul sef al statului a fost insa ferm cand a declarat ca in moartea lui Condrea nu sunt implicate serviciile secrete.

“Nu m-am pronuntat despre cazul Hexi Pharma, ceea ce rar mi se intampla. Nu m-am pronuntat pe o problema care pare importanta, in care serviciile sunt suspectate. Nu ma voi pronunta nici astazi, pentru ca sunt lucruri care mie imi sunt neclare. Ce va pot spune cu certitudine privind la speculatii. Cine l-a omorat pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Exclus. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot. Asta nu pot sa cred”, a declarat Traian Basescu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.