Ce spune Gabriela Firea despre numirea lui Tudy in functia de viceprimar al Capitalei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota iulie 8, 2016 12:51

Ce spune Gabriela Firea despre numirea lui Tudy in functia de viceprimar al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reactionat, joi, la comentariile din presa privind numirea lui Tudor Ionescu, zis Tudy, in functia de viceprimar al Capitalei. Firea a precizat ca nu a avut cum sa intervina in propunerea ALDE pentru postul de viceprimar, explicand ca formatiunea politica si-a asumat aceasta propunere, mai ales ca a fost ales cu majoritate de voturi.

“Noi am avut o intelegere politica impreuna cu UNPR si ALDE: grupul PSD-UNPR trebuia sa propuna un viceprimar, ceea ce a si facut, iar colegii de la ALDE aveau posibilitatea sa propuna un viceprimar. Si-au asumat aceasta propunere, nu puteam interveni in niciun fel si nici nu era de datoria mea, cata vreme aceasta a fost intelegerea politica. Acordul nostru a fost realizat pentru intreaga tara, inclusiv in Capitala. Cata vreme co-presedintii ALDE il sustin in continuare pe consilierul general Ionescu Tudor sa ocupe aceasta functie, si astazi a fost ales cu majoritate de voturi «pentru», isi va continua activitatea”, a declarat Gabriela Firea.

Edilul General a mai spus ca Tudor Ionescu este un iubitor de animale si, conform declaratiilor acestuia, ar vrea sa gaseasca, impreuna cu ONG-urile, solutiile cele mai potrivite pentru cainii fara stapan din Capitala.

“Bineinteles ca voi fi circumspecta in delegarea unor atributii pentru ca trebuie sa capete experienta administrativa. (…) Din prima declaratie pe care a facut-o din noua sa postura, de viceprimar, am inteles ca si-ar dori ca una dintre atributii sa fie cea referitoare la problema cainilor fara stapan din Capitala. Este un iubitor de animale, asa a declarat, si ar vrea sa gaseasca, impreuna cu ONG-urile, solutiile cele mai potrivite”, a mai spus Firea.

TUDY, Tudor Ionescu pe numele real, numit viceprimar al Capitalei. Facebook-ul a explodat!

Primarul Capitalei a mai declarat ca presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, l-a sustinut pe Tudor Ionescu, explicandu-i ca a muncit foarte mult in campania electorala si specificand ca episodul scandalos relatat de presa este unul singular.

“De asemenea, mi-a relatat faptul ca a muncit foarte mult in campania electorala pentru ALDE, s-a implicat. Chiar imi spunea ca atunci cand toti colegii plecau acasa pentru ca era Pastele, a fost singurul care a ramas pe baricade si ca l-a impresionat acest lucru, ca este un tanar muncitor, dedicat si ca pana la proba contrarie trebuie sa beneficieze de incredere. Daca ALDE l-a sustinut pana in panzele albe, nu aveam cum sa intervin, cand noi aveam acordul politic semnat inainte de alegeri, cand nu stiam cine vor fi cei care vor ajunge consilieri generali”, a mai spus Firea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.