0.4 C
România
28 octombrie 2021
Ce spune Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primaria Capitalei
Politica

Ce spune Nicusor Dan despre Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primaria Capitalei

Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), Nicuşor Dan, spune că nu înţelege candidatura lui Ciprian Ciucu la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, candidat şi el la Primăria Capitalei, a comentat luni, la emisiunea Planeta Verde difuzata de RFI, decizia reprezentantului Centrului Român de Politici Europene de a candida susţinut de formaţiunea Monicăi Macovei, M10.

„Este o persoană rezonabilă. De altfel, a fost unul dintre susţinătorii mei în 2012, susţinător public. E bine că oameni ca el spun că vor să facă politică. Nu înţeleg candidatura independent, adică l-aş fi aşteptat în USB. N-am văzut nimic din ce presa a relatat din programul pe care l-a propus, care să nu se regăsească la noi. Am făcut efortul, când am scris programul, să punem acele lucruri care unesc, nu împart, de genul stânga-dreapta sau ştiu eu, poziţii pe tradiţie, modernism sau lucruri din astea. Îi urez succes”, afirmă Nicuşor Dan.

Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrului Român de Politici Europene, este propunerea M10, partidul condus de Monica Macovei, pentru Primăria Capitalei.

În februarie 2015, Ciucu a fost ales şef al Consiliului Naţional de Integritate, instituţia în subordinea căreia se află Agenţia Naţională de Integritate.

Declaratia audio a lui Nicusor Dan poate fi ascultata aici.

Stiri pe aceeasi tema

Atanasiu: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Nicolescu, Sova si Valcov. Vom filma votul

Cristiana Petrariu Bota

Nicolae Badalau le-a trimis o scrisoare membrilor PSD in care afirma ca democratia in partid a fost suspendata

Ioana Badulescu

Serban Nicolae si Cosette Chichirau, bataie de joc fata de electoratul care i-a trimis in Parlament

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult