Traian Basescu
Politica

Ce spune PNL despre revenirea lui Basescu in politica

PNL reactioneaza la revenirea in politica a lui Traian Basescu, care la Congresul Miscarea Populara de sambata a fost ales presedinte al acestei formatiuni politice. Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat pentru psnews.ro ca revenirea lui Traian Basescu in politica este „neinteresanta” si aminteste de declaratiile sale recente potrivit carora nu-si mai doreste sa revina in politica.

„Neinteresantă această revenire. Se contrazice Traian Băsescu pentru a nu ştiu câta oară. Acum câteva luni, un an de zile, spunea că nu-şi mai doreşte participare politică. Bine, nimeni nu l-a crezut şi nimeni nu-l va mai crede”, a afirmat Stroe.

Basescu este noul presedinte al partidului Miscarea Populara

Întrebat despre şansele lui Băsescu pentru o eventuală candidatură la Primăria Capitalei, deputatul PNL a început să râdă.

„Eu nu vreau să fac aprecieri subiective, dar românii i-au mai spus o dată, în 2012, la referendum, cam ce şanse mai are în politică. Ultima oară, i-au spus vreo 90% că e vremea să părăsească scena politică. Dacă el perseverează, e treaba lui”, a încheiat Ionuţ Stroe.

Stiri pe aceeasi tema

Comunicat de presa deputat Stelian Dolha ,,Plecările din PNL- un fenomen minor, de curățare a partidului”

Teodora Badescu

Basescu: Putin va ajunge la gurile Dunarii in 2 ani. Pentru noi, totul e pierdut in Rep. Moldova

Cristiana Petrariu Bota

Consilierul Valentin Voicu a lansat aplicatia Sector 3 Report, unde cetatenii pot sesiza problemele din sector

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult