Mihai Chirica considera ca demisia lui Banicioiu din PSD va fi urmata declinul lui Liviu Dragnea
Politica

Ce spune Traian Basescu despre informatia potrivit careia Mihai Chirica ar dori sa intre in PMP

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, ar viza o apropiere partidul condus de Traian Basescu, potrivit unor informatii furnizate pe surse la televiziunile de stiri. Recent, Mihai Chirica a participat la lansarea candidatului PUN Constantin Codreanu, actual deputat PMP, in cursa pentru primaria Chisinau.

Participarea sa la evenimentul PUN din Rep. Moldova a lansat in spatiul public zvonuri potrivit carora Mihai Chrica ar viza o apropiere de PMP, partidul lui Traian Basescu, pentru o eventuala candidatura.

Fostul presedinte al Romaniei a comentat informatia, precizand ca Mihai Chirica nu a facut decat sa isi manifeste sprijinul pentru un candidat unionist la Primaria Chisinau si ca „nu exista alte scenarii privind o eventuala candidatura”.

Traian Basescu si Mihai Chirica au participat, in urma cu o saptamana, la conferinta de lansare a candidatului Partidului Unitatii Nationale in alegerile locale pentru Primaria municipiului Chisinau. La finalul manifestarii Traian Basescu i-a multumit personal public lui Mihai Chirica pentru sprijinul acordat candidatului PUN la Primaria Chisinau.

Mihai Chirica a tinut sa precizeze ca a fost pur si simplu doar o invitatie pe care a primit-o de la Traian Basescu si ca ar fi onorat orice invitatie de acest fel, daca cel care candida la Primaria municipiului Chisinau ar fi fost un unionist.

”Este pur si simplu o invitatie pe care am primit-o de la fostul Presedinte Basescu. Este totusi fost Presedinte al Romaniei, conducator al PMP si am venit sa sustin candidatul unionist. Este o chestiune care pleaca din sufletul meu. Putea fi orice alt candidat ca fiind un candidat unionist la Primaria Capitalei si eu l-as fi sustinut cu aceeasi forta si dragoste. Nu am vrut sa facem astazi politica absolut deloc, dimpotriva am vrut sa prezentam un nou inceput pentru Chisinau si pentru Moldova.” a tinut sa precizeze primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica

Related posts

Cristi Diaconescu: PMP a votat legea privind reducerea CAS nestiind ca expunerea de motive e falsa

Lucy Ionesco

Ecaterina Andronescu, despre noua programa scolara: Schimbarea trebuie sa inceapa cu formarea profesorilor

Lucy Ionesco

Un interviu cu Sebastian Ghita, difuzat simultan de patru televiziuni: trei de stiri si TVR

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult