6.1 C
România
26 februarie 2021
Ce trucuri folosesc clientii fara bani in cluburile din Mamaia pentru a parea bogati. San Robineto, in loc de Evian sau Perrier!
Turism

Ce trucuri folosesc clientii fara bani in cluburile din Mamaia pentru a parea bogati. San Robineto, in loc de Evian sau Perrier!

Cei care vor să se numere printre clienţii cluburilor de fiţe, deşi nu au bani pentru a face regulat consumaţie, inventeaza tot felul de manevre. În primul rând, încălzirea se face dinainte de a ieşi în club. Câteva pahare de băutură te aduc într-o stare euforică, numai bună de distracţie, de la care nu trebuie să mai consumi mult – nici alcool, deci nici bani, scriu cei de la Adevarul.

În club, un truc des folosit este să comanzi o băutură ieftină de care să tragi toată noaptea. Sau o băutură ieftină, de exemplu un Prosecco oarecare, care să-ţi fie adusă la masă cu artificii, ca să fie considerată scumpă; asta se obţine cu un bacşiş strecurat personalului.

Pentru o comandă mai consistentă, băutura îţi este livrată la masă – la cerere – cu roaba plină de gheaţă, pe post de frapieră. Şampania festivă poate fi şi închiriată, tot cu un bacşiş lăsat barmanului şi/sau ospătarului. Contează momentul aducerii sticlei cu artificii, lumea filmează, pui pe Facebook, faci un selfie, apoi o laşi „la rece“, iar lumea din jur nu mai ştie ce bei, de fapt.

După ce termini sticla de băutură, să zicem de apă, conţinutul poate fi înlocuit de apa luată de la robinetul de la baie – San Robineto, cum este numită în argoul de club. Nimeni nu ştie că acolo nu e Evian sau Perrier.

Citeste mai mult in Adevarul

Stiri pe aceeasi tema

Feerie de iarna la Budapesta. Imagini VIDEO fascinante surprinse din drona

Cristiana Petrariu Bota

TURIST IN BANAT! Vizitati Ochiul Beiului, lacul de un albastru fermecator din Parcul Cheile Nerei

Cristiana Petrariu Bota

Decembrie, prima luna de iarna! Luna cadourilor este asteptata cu nerabdare de cei mici si cei mari

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult