Cei mai bogati romani fenteaza statul la plata taxelor. ANAF a inceput o investigatie

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 6, 2014 07:57
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Cei mai bogati romani fenteaza statul la plata taxelor. ANAF a inceput o investigatie

Cei mai bogati dintre romani fenteaza statul la capitolul plata taxelor si impozitelor. Fiscul s-a prins de smecherie cand a vazut ca exista discrepante uriase intre averile detinute si banii pe care ii dau la stat. Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu,a vorbit  despre taxarea marilor averi, afirmand ca Fiscul le cere documente justificative cu privire la averile detinute, insa ei nu prea vin cu ele.

Printre cei care au fost luati la ochi de Fisc se numara si cantaretii de manele. Concret, Fiscul a selectat zece persoane in cadrul operatiunii privind investigarea si taxarea marilor averi, carora li s-a cerut sa aduca documente justificative privind averea. Ioana Petrescu a precizat insa ca acestia nu prea se inghesuie sa aduca documentele cerute, dupa ce ANAF i-a luat in vizor in urma constatarii unor discrepante mari intre ceea ce au si ceea ce platesc la stat.

HotWeek.roiti recomanda si: Case ieftine: Trei locuinte pe care le poti avea la preturi mici

“Eu cred ca ANAF-ul trebuie sa ia toate masurile astfel incat toata lumea sa-si plateasca taxele in mod corect. Acest proiect are in vedere compararea averii unui individ cu cat estimam noi ca are de plata la impozit. Si daca exista o discrepanta foarte mare, atunci urmeaza sa analizam un pic sursele de venit ale persoanei respective”, a spus Ioana Petrescu.

Moinistrul Finantelor a adaugat: “In momentul de fata exista zece astfel de persoane care trebuie sa-si justifice veniturile pentru ca exista o discrepanta extrem de mare intre ceea ce se observa ca avere si ceea ce platesc ei ca taxe. Eu sper sa extindem aceasta arie si sa ne uitam la mai multi contribuabili care nu-si platesc taxele in mod corect”.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.