Externe

Centrala hidroelectrica din Novosibirsk (Siberia) a fost evacuata

Alerta in Rusia. Centrala hidroelectrica din Novosibirsk (Siberia) a fost evacuata, vineri dimineata, dupa ce a fost semnalat un dispozitiv exploziv la instalatii, a transmis intr-un comunicat de presa biroul de presa al centralei.

„La ora locala 08:58 (02:58 GMT), inginerul de serviciu a fost informat de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta din regiunea Novosibirsk cu privire la posibila prezenta a unei bombe in incinta centralei”, a declarat pentru Ria Novosti o purtatoare de cuvant a centralei, Olesia Tarasova.

Dupa alerta cu bomba, aproape o suta de persoane au fost evacuate de la centrala hidroelectrica din Novosibirsk de pe raul Obi.

Nu este prima data cand centrala hidroelectrica Novosibirsk se confrunta cu astfel de situatii. Si in 2010, centrala a mai primit o amenintare cu bomba, care s-a dovedit a fi falsa.

Stiri pe aceeasi tema

Acord intre Comunitatea Internationala si Iran, pe tema programului nuclear de la Teheran

Bogdan

Daily Mail, scos de Wikipedia din categoria surselor credibile. Decizia vizeaza editiile print si online ale ziarului

Cristiana Petrariu Bota

La Casa Alba a fost trimis un plic al carui continut a indicat prezenta cianurii

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult