8.9 C
România
29 octombrie 2020
Infotrafic

CFR Calatori anunta 40 de trenuri anulate luni dimineata, din cauza ninsorilor si viscolului

CFR Calatori a anuntat ca 40 de trenuri au fost anulate, luni dimineata, din cauza ninsorilor si viscolului , din cele 1.300 de trenuri ale CFR Calatori care circula in fiecare zi in Romania. Anularea trenurilor a fost luata pentru a se permite accesul utilajelor si echipajelor de interventie in procesul de deszapezire si pentru ca pasagerii sa nu se confrunte cu situatii neprevazute.

Potrivit CFR Calatori, circulaţia este adaptată condiţiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi, Constanţa.

Compania feroviara de transport mai precizeaza ca unele curse pot înregistra întârzieri la destinaţie, cauzate de necesitatea ataşării locomotivelor diesel pe anumite intervale de staţii din jumătatea de sud a ţării, de reducerea vitezei de circulaţie sau de intervenţia cu pluguri, dar se intervine constant cu utilaje şi echipaje feroviare.

Redam mai jos comunicatul de presa transmis de CFR Calatori:

Traficul feroviar este deschis și la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată condiţiilor meteo nefavorabile.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Măsurile operative care se iau au ca PRIORITATE siguranța oamenilor și realizarea legaturilor între marile orașe, pe magistrale. Așa cum s-a întâmplat zilele anterioare și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvisuri, în funcție de posibilitățile din teren.

Circulația este adaptată conditiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scazute pe raza a 4 regionale: București, Craiova, Galați, Constanța. Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare.

În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată!

Stiri pe aceeasi tema

CNAIR – Autostrada A2, portiunea dintre Bucuresti si Drajna, a fost deschisa circulatiei

Ioana Badulescu

Cati km de autostrada va construi CNADNR in 2016

Cristiana Petrariu Bota

NOUL COD RUTIER 2014: Modificari la Ordonanta 195/2002. Ce puncte de amenda poti primi, conform noului COD RUTIER

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult