Trenuri anulate de CFR Calatori miercuri, 18 ianuarie. Probleme in judetele Constanta, Ialomita, Olt si Calarasi
Social

CFR CALATORI, MERSUL TRENURILOR – 11 IANUARIE 2017: Vezi daca sunt trenuri care nu circula. Se intervine la Bucuresti, Constanta, Craiova, Brasov si Galati

CFR CALATORI, MERSUL TRENURILOR IN DATA DE 11 IANUARIE 2017: Mai multe trenuri circulau cu dificultate din cauza conditiilor meteo extreme, inregistrandu-se intarzieri de 2-3 ore. Se intervine pe raza regionalelor din Bucuresti, Craiova, Brasov, Galati si Constanta. La ora transmiterii acestei stiri, ninge viscolit in mai multe zone din tara, iar pe ruta Bucuresti – Constanta se circula cu plug antemergator. 

CFR Calatori anunta ca circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe, astfel încât să nu existe zone izolate pentru perioade mari de timp.

CFR CALATORI, MERSUL TRENURILOR IN DATA DE 11 IANUARIE 2017: CFR calatori mai precizeaza că circulaţia trenurilor va fi adaptată condiţiilor meteo extreme și pe parcursul zilei de miercuri și joi dimineața. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Brașov, Galați, Constanța.

– În Gara de Nord București intrările/expedierile trenurilor se realizează cu dificultate, din cauza stratului mare de zăpadă. Se înregistrează întârzieri estimate între 60 și peste 100 de minute, atât la sosire cât și la plecare. Aceste întârzieri vor scădea în funcție de normalizarea situației meteo.

Iti recomandam si: INFOTRAFIC, DRUMURI INCHISE 11 IANUARIE 2017. Ce drumuri nationale si autostrazi erau inchise miercuri la pranz – UPDATE

CFR CALATORI, MERSUL TRENURILOR IN DATA DE 11 IANUARIE 2017: A fost suplimentat numărul personalului care intervine la această oră pentru deszăperirea aparatelor de cale pe tot complexul de linii care asigură intrarea şi expedierea garniturilor în şi din Gara de Nord.

Deoarece intervenţiile pentru asigurarea fiecărui parcurs de intrare/expediere din Gara de Nord se operează individual pentru fiecare tren în parte, trenurile care trebuie să ajungă în Gara de Nord staţionează temporar în parcurs, astfel încât personalul feroviar să poată interveni pentru deszăpezirea şi curăţarea aparatelor de cale şi a liniilor.

De asemenea, există dificultăţi şi în pregătirea garniturilor şi scoatrea lor la peron pentru înscrierea în circulaţie.

– Pe ruta București – Constanța se circulă cu plug antemergător.

CFR CALATORI, MERSUL TRENURILOR IN DATA DE 11 IANUARIE 2017: În cursul acestei dimineți CFR Calatori incearca să realizeze o legătură dus de la București (9:30 plecare programată, 11.05 plecare reală) către Constanța și retur (ora 07.30 plecare din Constanța; la ora 12.00 trecuse de Pod Cernavoda cu 206 minute întârziere).

De asemenea, și după-amiază se incearca realizarea unei legaturi dintre aceste orașe: către Constanța (19h00 plecare din București Nord) și către București Nord (20h30 plecare din Constanța).

Referitor la circulaţia trenului IR 1862, care circulă pe ruta Constanța – Fetești – Făurei – Iași, acesta a fost retras în Constanţa la ora 04.50. În cursul nopţii de 10/11 ianuarie, plugul locomotivei s-a rupt în urma impactului cu un corp străin aflat în gabarit, între stațiile Dorobanțu şi Medgidia. Călătorilor li s-a asigurat în gara Constanţa asistență, ceai și alimente. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii au fost preluaţi de trenul suplimentar 12096 care a plecat din Constanța în cursul dimineţii, la ora 07:30 spre București, cu plug de zăpadă antemergător, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Related posts

PENSII MILITARE – MApN explica ce corectii se vor face la pensiile militare si daca se va trece la plafonare

Ioana Badulescu

Medicul Mircea Beuran va fi plasat in arest la domiciliu, a decis Tribunalul Bucuresti

Lucy Ionesco

MApN: Romania primeste echipamentele din sistemul PATRIOT de rachete sol-aer cu bataie mare care va intra in dotarea Fortelor Aeriene Romane

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult