Mersul Trenurilor 2019 – 2020 intra in vigoare duminica, 15 decembrie. Ce modificari aduce CFR Calatori
Infotrafic

CFR Calatori preia traficul de pasageri de la Regiotrans

CFR Calatori preia, incepand de miercuri, traficul de pasageri de la Regiotrans. Masura a fost luata ca urmare a retragerii licentei celui mai mare transportator privat de calatori din tara, compania Regiotrans, pentru nereguli constatate la 29 de automotoare.

Pentru traficul de calatori, CFR  va mentine acelasi pret practicat de compania din Brasov, dar se va aplica o reducere de 10% pentru biletele dus-intors.

Citeste si: Regiotrans, cel mai mare operator feroviar privat din Romania, a ramas fara licenta

Brasov – Intorsura Buzaului – Brasov, Brasov – Zarnesti – Brasov, Caracal – Corabia – Caracal, Iasi – Dorohoi – Iasi, Iasi – Harlau – Iasi, Pitesti – Curtea de Arges – Pitesti, Pitesti – Golesti – Campulung – Golesti – Pitesti, Ploiesti – Urziceni – Ploiesti, Rosiori – Alexandria – Zimnicea – Alexandria – Rosiori, Rosiori – Turnu Magurele – Rosiori, Timişoara – Jimbolia – Timişoara.

Amintim ca Regiotrans a fost obligata sa intrerupa activitatea de transport feroviar de calatori ” incepand din 17 martie 2015, se arata in adresa Autoritatii de Siguranta Feroviara Romana (ASRF) emisa catre operatorul de transport feroviar.

Inspectorii de siguranta feroviara au gasit probleme tehnice la 29 de garnituri, astfel ca s-a dispus retragerea licentei fie pana la scoaterea acestora din circulatie si solicitarea unui nou certificat de siguranta, fie pana la repararea defectiunilor si solicitarea unui alt certificat de siguranta feroviara.

Stiri pe aceeasi tema

Autostrada Soarelui a intrat in lucrari de reparatii, CNAIR impune restrictii de viteza

Cristiana Petrariu Bota

Traficul rutier este restrictionat sambata si duminica in Bucuresti in vederea organizarii unor evenimente sportive si culturale

Ioana Badulescu

Autostrada Iasi – Targu Mures a primit unda verde in Parlament. Soseaua incepe la granita Romaniei cu Republica Moldova, printr-un nou pod peste raul Prut si se termina printr-o conexiune cu autostrada A3 Brasov-Bors

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult