TRENURI DE 1 MAI 2017. CFR Calatori suplimenteaza trenurile spre mare. Pe ruta Bucuresti - Constanta vor circula si Trenurile Litoral
Social

CFR Calatori pune in circulatie trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia

CFR Calatori informeaza ca in perioada 2 iunie – 2 octombrie va pune in circulatie trenuri direct eintre Bucuresti si Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia si retur, cei interesati de una dintre aceste rute avand posibilitatea de a-si rezerva deja bilete.

Ruta spre Istanbul va fi deservita de un tren care are in componenta un vagon de dormit si un vagon cuseta. Costul calatoriei spre Halkali/Istanbul costa aproximativ 49 de euro la vagon cuseta cu sase locuri, 54 de euro la vagon cuseta cu patru locuri si aproximativ 62 de euro la vagon de dormit cu trei paturi.

Si in acest an, pasagerii care doresc sa ajunga cu trenul in Grecia vor putea calatori intre Bucuresti Nord si Salonic si retur, o data pe saptamâna, cu plecare vinerea din Bucuresti si intoarcere din Salonic duminica.

Un bilet pentru o calatorie dus, Bucuresti – Salonic, costa aproximativ 45 de euro la vagon clasa a 2-a, 56 de euro la vagon cuseta de sase locuri, 62 de euro la vagon cuseta de patru locuri si 64 de euro la vagon de dormit cu trei locuri.

Trenul spre Sofia va circula zilnic, iar un bilet pentru o calatorie dus costa aproximativ 30 euro la clasa a 2-a.

De asemenea, pentru cei care doresc sa efectueze calatorii nelimitate,intr-o anumita perioada, cu trenul, spre Grecia si Turcia, CFR Calatori recomanda oferta tarifara internationala InterRail.

„Biletele pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international. Pentru informatii actualizate despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, sa ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic international Gara de Nord Bucuresti) sau sa se adreseze personalului nostru din statii”, spune compania, intr-un comunicat.

Societatea de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori SA este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata, informeaza Agerpres.

Stiri pe aceeasi tema

Familia Regala a Romaniei are propriile marci de ciocolata. FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Greva generala in administratia publica, functionarii sunt nemultumiti de ordonanta privind maririle salariale cu 12%

Cristiana Petrariu Bota

Laura Codruta Kovesi, prima pe lista in cursa pentru functia de procuror al Uniunii Europene

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult