CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza ninsorii viscolite
Social

CFR Calatori: Trenuri anulate sau cu intarzieri din cauza zapezii. Trenul Bucuresti – Constanta a fost anulat

CFR Calatori informeaza ca mai multe trenuri au fost blocate si inregistreaza intarzieri din cauza conditiilor meteo. In zona de sud-est se actioneaza cu 3 pluguri pentru deszapezire, de asemenea au fost anulate peste 20 de garnituri de tren, inclusiv Bucuresti – Constanta.

Calatorii care aveau bilete cumparate pentru trenurile care au fost anulate au fost preluati de celelalte trenuri care au urmat sau urmeaza pe traseu. Pe rut Bucuresti – Constanta se actioneaza cu pluguri, urmatorul tren de la Bucuresti la Constanta va pleca la ora 14.00, potrivit informatiilor oferite de CFR Calatori.

Potrivit CFR Calatori, la ora transmiterii acestei stiri sunt peste 20 de trenuri anulate pe partea de sud sud-est. Masura este luata pentru a se putea interveni cu pluguri. Nu este niciun segment feroviar inchis, toate magistralele sunt operationale.

Intarzierile in Gara de Nord din Bucuresti pot ajunge si la 60 de minute. La ora aceasta cea mai mare intarziere se inregistreaza la trenul care vine dinspre Slobozia, care are 60 de minute intarziere.

Calatorii se pot informa in timp real despre mersul trenurilor de pe site-ul CFR Calatori, unde sunt si camere web din mai multe statii ferate. Programul Trenul Meu va spune, de asemenea, la dispozitie informatii in timp realcu privire la situatia trenurilor.

Related posts

Elevii din Bucuresti vor beneficia de abonamente gratuite incepand cu data de 11 februarie

Lucy Ionesco

EXTRAGERE LOTO 6 DIN 49 LIVE ONLINE 11 DECEMBRIE 2016. Premii interesante pentru jucatori la 6 DIN 49, NOROC SI JOKER

Delia Ion

INS: Numarul pensionarilor din Romania a scazut in trimestrul trei fata de trimestrul doi al acestui an

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult