0.1 C
România
20 octombrie 2021
CFR Calatori anunta ca marti vor fi suspendate aproximativ 70 de trenuri din cauza ninsorii viscolite
Social

CFR Calatori: Trenuri anulate sau cu intarzieri din cauza zapezii. Trenul Bucuresti – Constanta a fost anulat

CFR Calatori informeaza ca mai multe trenuri au fost blocate si inregistreaza intarzieri din cauza conditiilor meteo. In zona de sud-est se actioneaza cu 3 pluguri pentru deszapezire, de asemenea au fost anulate peste 20 de garnituri de tren, inclusiv Bucuresti – Constanta.

Calatorii care aveau bilete cumparate pentru trenurile care au fost anulate au fost preluati de celelalte trenuri care au urmat sau urmeaza pe traseu. Pe rut Bucuresti – Constanta se actioneaza cu pluguri, urmatorul tren de la Bucuresti la Constanta va pleca la ora 14.00, potrivit informatiilor oferite de CFR Calatori.

Potrivit CFR Calatori, la ora transmiterii acestei stiri sunt peste 20 de trenuri anulate pe partea de sud sud-est. Masura este luata pentru a se putea interveni cu pluguri. Nu este niciun segment feroviar inchis, toate magistralele sunt operationale.

Intarzierile in Gara de Nord din Bucuresti pot ajunge si la 60 de minute. La ora aceasta cea mai mare intarziere se inregistreaza la trenul care vine dinspre Slobozia, care are 60 de minute intarziere.

Calatorii se pot informa in timp real despre mersul trenurilor de pe site-ul CFR Calatori, unde sunt si camere web din mai multe statii ferate. Programul Trenul Meu va spune, de asemenea, la dispozitie informatii in timp realcu privire la situatia trenurilor.

Stiri pe aceeasi tema

CARTILE DE IDENTITATE VOR FI SCOASE! Romanii vor avea carduri electronice, care vor putea fi eliberate la nastere. Dispar cardurile de sanatate

Cristiana Petrariu Bota

Teza de doctorat a lui Gabriel Oprea este un plagiat, sustine presedintele Comisiei de Etica a Universitatii Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota

Sedinta CSM, amanata din lipsa de cvorum. Ministrul Justitiei: Am venit ca sa am de unde pleca

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult