9.7 C
România
23 septembrie 2021
CHEFI LA CUTITE, 10 OCTOMBRIE 2016. Echipele lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu se formeaza azi. Ce concurenti vor fi eliminati
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE DE LUNI 10 OCTOMBRIE 2016. Echipele lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu se formeaza. Concurenti eliminati

CHEFI LA CUTITE, 10 OCTOMBRIE 2016. In editia de luni, 10 octombrie, a emisiunii CHEFI LA CUTITE incep sa se formeze echipele lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu. Cei 90 de concurenti care au primit cutite la auditii vor avea mari emotii, pentru ca incep probele eliminatorii. Cine ramane si cine pleaca acasa? Chefi la Cutite incepe la 20.30 la Antena 1. Vom reveni cu detalii din competitie in format update.

CHEFI LA CUTITE, 10 OCTOMBRIE 2016. Ultimele cuțite au fost deja împărțite în show-ul culinar de la Antena 1, astfel că săpătmâna aceasta, luni și marți, CHEFI LA CUTITE intră în Bootcamp – etapa testărilor. Așa se face că în edițiile din 10 și 11 octombrie telespectatorii au parte de un real spectacol în bucătărie pentru că probele eliminatorii îi vor trece pe concurenți prin cele mai nebănuite trăiri. Bărbați în toată firea nu-și vor putea stăpâni lacrimile, alții, nemulțumiți de deciziile juraților, își vor exprima acest dezacord, în vreme ce pentru alții emoțiile vor fi de bun augur.

CHEFI LA CUTITE, 10 OCTOMBRIE 2016. Toți cei 90 de concurenți care de-a lungul audițiilor pe nevăzute au primit cuțitele și au trecut mai departe intră acum într-o nouă fază a concursului, care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu le urmăresc acum, în vederea formării celor trei echipe.

CHEFI LA CUTITE 2016. Nu e usor sa fii concurent! Experiente cu retete buclucase si chefi morocanosi

CHEFI LA CUTITE, 10 OCTOMBRIE 2016. Cum să tai corect fructele pentru o salată, cu o precizie de chirurg, cum să pregătești salată boeuf astfel încât aceasta să fie actuală, în pas cu vremurile, cum să pregătești un tartar de vită în doar un sfert de oră, toate sunt probe la care cei trei chefi s-au gândit pentru această etapă. De la o probă de testare la alta, rândurile se strâng și unii dintre concurenți vor pleca acasă, în vreme ce alții vor simți din ce în ce mai acut apropierea de momentul formării echipelor. Din toți cei 90 de concurenți, la finalul primei probe de testare vor rămâne numai jumătate, adică 45, ca la încheierea ultimei probe de Bootcamp numai 18 să intre în faza confruntărilor.

Astfel, la finalul ediției de marți, „Chefi la cuțite” își va prezenta concurenții cu care cei trei chefi intră în focul luptei: câte 6 concurenți per echipă – roșie, neagră și argintie – vor fi aleși de către chefi și vor primi tunicile aferente. Și tot atunci, cei trei chefi au parte și ei de surprize: fiecare va afla ce culoare îi revine sezonul acesta, culorile fiind stabilite prin tragere la sorți.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 APRILIE. Petru: Anei nu-i transmit nimic pentru ca nu merita!

Delia Ion

PROGRAM STANLEYBET 30 NOIEMBRIE – 1 DECEMBRIE 2017. PROGRAM STANLEYBET DE SFANTUL ANDREI SI ZIUA NATIONALA.

Delia Ion

NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: Georgiana Cordea este Taylor Swift a Romaniei! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult