CHEFI LA CUTITE 16 APRILIE 2018 - Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu isi aleg cei mai buni concurenti
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE 16 APRILIE 2018 – Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu isi aleg cei mai buni concurenti

CHEFI LA CUTITE 16 APRILIE 2018 – O noua editie a emisiunii „Chefi la Cutite” este luni, 16 aprilie, la Antena 1. Ce se întâmplă în noul sezon ”Chefi la Cuțite”? Chef Cătălin Scărlătescu, de la cel mai râvnit devine cel mai chinuit jurat. Invitat la emisiunea „Prietenii de la 11”, chef Dumitrescu a vorbit, printre altele, și despre cum va fi noul sezon „Chefi la cuțite„.

CHEFI LA CUTITE 16 APRILIE 2018. Chefii s-au întors la Antena 1 cu forţe proaspete, chef de distracţie, dar și hotărâți să câștige cel de-al cincilea sezon, denumit „sezonul de poveste”.

Peste 2000 de pasionați de gătit au venit la preselecțiile din cele patru orașe din țară- Timișoara, Cluj Bapoca, București și Iași, însă puțini sunt cei care au avut o șansă de a demonstra că merită să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

CHEFI LA CUTITE 16 APRILIE 2018. Invitat la emisiunea „Prietenii de la 11”, chef Dumitrescu a vorbit, printre altele, și despre cum va fi noul sezon „Chefi la cuțite”.

„Noul sezon e plin de povești, așa cum se și numește. Iar noi suntem nerăbdători să-i descoperim pe cei mai buni. Scărlătescu încearcă să-și apere reputația, Bontea se laudă cu cele două victorii, iar eu am cele mai multe battle-uri câștigate de până acum”, povestește chef Florin, care vă dă întâlnire, în fiecare luni și marți, de la 20:00, la „Chefi la cuțite”.

 

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 87 REZUMAT, 17 IANUARIE 2017. Haydar organizeaza o cina romantica pentru iubita Ayfer

Delia Ion

PROGRAM POSTA ROMANA DE CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. Program Posta 25, 26 si 31 decembrie 2015 si 1 – 2 ianuarie 2016

Cristiana Petrariu Bota

TRADAREA EPISODUL 120 REZUMAT, 8 MAI 2015. Mete reuseste sa-l elibereze pe Arif

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult