Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016. Retete gustoase de la Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016. O noua editie a emisiunii CHEFI LA CUTITE va avea loc luni, 16 mai 2016, la Antena 1. Noi retete gustoase vom vedea de la echipele chefilor Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu. Confruntarea culinară continuă la CHEFI LA CUTITE, dar nu uita ca daca vrei să intri în război și să lupți pentru unul dintre chefi, poti intra in cursa. 

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016.  Întrecerea dintre chefi continuă si in aceasta seara la CHEFI LA CUTITE! Pentru cei care vor să facă parte din echipa lui Scărlătescu, Dumitrescu sau Bontea, Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon. Cei care vor să ajungă în concurs trebuie să intre pe casting.a1.ro și să completeze formularul de înscriere. Preselecțiile „Chefi la cuțite” se vor desfășura în câteva dintre cele mai mari orașe ale țării și Capitală: pe 21 mai la Cluj, pe 11 și 12 iunie la București, pe 19 iunie la Iași.

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016.  Războiul nu a fost ușor saptamana trecuta la „Chefi la cuțite”, iar tensiunea a atins cote maxime pentru cei trei jurați. Seara a fost de-a dreptul neagră pentru Florin Dumitrescu, nu pentru că farfuriile sale ar fi fost votate, ci pentru că în urma duelului a mai pierdut un om.

Așa se face că Daniel Lixandru a fost eliminat, iar chef Dumitrescu va continua lupta cu numai trei oameni în echipă, ceea ce îi îngreunează teribil misiunea de a ajunge în finală. „Mă tem că nu voi avea pe nimeni în finală”, a mărturisit acesta îngrijorat.

CHEFI LA CUTITE, 9 MAI 2016. Proba de foc a echipelor lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016.  După o confruntare de foc în bucătărie, probă la care cele trei echipe au avut de gătit cu lapte, ouă, brânză și un ingredient vedetă tras la sorți, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au primit vestea că intră la duel. Dacă primul s-a confruntat cu lipsa de coordonare din echipa gri, farfuriile fiind pregătite pe ultima sută de metri, cel de-al doilea s-a complicat cu un plating de fine dining care poate fi greu de înțeles. Lucru care s-a și întâmplat la jurizarea făcută de oaspeții de la „Chefi la cuțite”, însoțitori de bord și piloți ai unei linii aeriene cunoscute, oameni care cunosc bucătăria internațională și au gusturi rafinate. Farfuria echipei roșii, în care vedeta a fost vânăta, a fost pe placul celor mai mulți, astfel că chef Scărlătescu a câștigat și de data aceasta și a scăpat de duel.

Bătălia dintre echipa gri și cea neagră s-a dat în paste. Spaghete, farfalle sau penne, cu sos alb sau roșu, toate au defilat prin fața celor trei chefi și fie i-au făcut să zâmbească de plăcere, fie să lase dezamăgiți furculițele pe masă. Unul dintre concurenți a făcut o greșeală ce l-a costat locul din concurs: după îndelungi degustări și analize, Daniel Lixandru a fost eliminat.

INSCRIERI PENTRU NOUL SEZON CHEFI LA CUTITE

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016.  Întrecerea dintre chefi continuă! Pentru cei care vor să facă parte din echipa lui Scărlătescu, Dumitrescu sau Bontea, Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru următorul sezon. Cei care vor să ajungă în concurs trebuie să intre pe casting.a1.ro și să completeze formularul de înscriere. Preselecțiile „Chefi la cuțite” se vor desfășura în câteva dintre cele mai mari orașe ale țării și Capitală: pe 21 mai la Cluj, pe 11 și 12 iunie la București, pe 19 iunie la Iași.

Chefii fac recrutări pentru următorul sezon, astfel că cei care se înscriu și vin la preselecții au ocazia să ajungă în focul luptei culinare cu o singură farfurie. „Echipa mea, cea roșie, cu care am început deja să gătesc prin țară, vrea colegi noi. Astfel că cei care se înscriu la casting au șansa să ajungă să lucreze cu mine”, spune chef Scărlătescu. La rândul lui, chef Bontea e convins că în cel de-al doilea sezon emoțiile vor fi la fel de mari ca până acum, dar fiecare dintre ei trei va încerca să aplice o altă strategie.

CHEFI LA CUTITE, 16 MAI 2016.  „Concursul ăsta e și despre cum reușim noi să formăm și să coordonăm o echipă, despre cum ne impunem ca lideri și ce decizii luăm. Unele au fost bune, altele mai puțin. A fost o lecție și pentru noi trei și sunt convins că cel de-al doilea sezon ne va găsi și mai hotărâți să ne întrecem.” Iar chef Florin Dumitrescu spune mai în glumă, mai în serios, că se pare că nu va scăpa de banda pe care rulează farfuriile, „acea entitate malefică”, după cum a denumit-o. „E „grav”. Ce se întâmplă este foarte grav. Am fost anunțat că încep preselecțiile pentru un nou sezon „Chefi la cuțite”. Așa că abia aștept să pregătesc o altă echipă de cavaleri Jedi”, spune acesta râzând.

Astfel, dacă vrei să demonstrezi că ești un bun bucătar și să îți folosești talentul pentru echipa condusă de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu sau Sorin Bontea, atunci înscrie-te pe site: casting.a1.ro/chefilacutite/

Dacă ai fost ales, atunci vei ajunge în etapa preselecțiilor. Acestea vor avea loc în data de: 21 mai – CLUJ ( vino cu cea mai bună farfurie a ta la Grand Hotel Italia, de la ora 10.00); 11 + 12 iunie – BUCUREȘTI; 19 iunie – IAȘI.

Nu rata cea mai mare confruntare culinară, marca „Chefi la cuțite”!

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 3 IULIE 2015. Elly surprinsa de fani intr-o ipostaza mai putin placuta

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 APRILIE 2016. Reactii dupa ce Florin si Alexandra au revenit in Casa MPFM

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 8 AUGUST 2016. Mama lui Catalin, atac devastator in Casa MPFM

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult