CHEFI LA CUTITE - 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Primul concurent a fost eliminat. Tensiuni intre chefii Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Primul concurent a fost eliminat. Tensiuni intre chefii Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. A inceput confruntarea in show-ul culinar CHEFI LA CUTITE. In editia de luni 17 octombrie am asistat la eliminarea primului concurent, iar marti 18 octombrie 2016, chefii Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu trec din nou prin mari tensiuni. Chefi la Cutite este marti, tot de la 20.30, la Antena 1.

UPDATE CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Prima confruntare de la „Chefi la cuțite” a adus si prima eliminare. Este vorba de basarabeanul Petru, bucătarul ambasadorilor, primul eliminat la „Chefi la cuțite”. Luni seara au început confruntările între cele trei echipe la „Chefi la cuțite”. Prima probă i-a adus pe jurați și echipele pe care le coordonează în bucătăria unde au avut de pregătit un preparat românesc reinterpretat, pe care l-au jurizat angajații de la Metrorex și RATB.

Marți la „Chefi la cuțite” provocarea continuă în bucătărie: cele trei echipe trebuie să gătească un meniu pentru sportivi și campioni, iar finalul ediției de azi va mai aduce o eliminare. Despre cine e vorba, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.

UPDATE CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Finalul serii de luni a adus și primul eliminat din concurs și o veste tristă pentru chef Scărlătescu: Petru Scalețchi, bucătarul de la Chișinău care gătește pentru ambasadori, a avut la duel cea mai slabă farfurie și a fost eliminat. Supărat și nemulțumit că a pierdut un om bun din echipă, chef Scărlătescu l-a încurajat totuși pe acesta și i-a spus să nu uite că va face mereu parte din echipa neagră.

UPDATE CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Show-ul a fost din nou lider de audiență luni seară, cu un vârf atins în minutul de maximă audiență de la 21.40, pe publicul comercial, de 14,3 puncte de rating și 32,9 % cota de piață. În intervalul său de difuzare, 20.30-23.34, emisiunea „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,6 puncte de rating și 23,8 % cota de piață, Antena 1 fiind urmată pe locul secund de Pro Tv cu 8,5 puncte de rating și 21,1 % cota de piață. „Chefi la cuțite” a condus topul audiențelor și la orașe, cu o medie de 7,5 puncte de rating și 16,2 % cota de piață, pe locul al doilea clasându-se Pro Tv cu 6,6 puncte de rating și 14,2 % cota de piață.

UPDATE CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Seara de luni a adus multă adrenalină în rândul echipelor, iar chefii, parcă mai implicați ca oricând, au avut parte de momente cu adevărat tensionate. Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu a ales să gătească rață cu varză și mămăligă, dar pentru că nu s-a coordonat nu a mai reușit să pună pe farfurii carnea, servind astfel celor veniți la jurizare doar varză cu mămăligă și jumări. Nemulțumiți de alegerea colegului lor, chef Dumitrescu și chef Bontea au protestat susținând că farfuria neagră nu este o reinterpretare și nu a respectat tema dată la această probă. De aici și până la un schimb de relplici foarte dur între jurați a fost doar un pas. „Scărlătescule, nu ai ce să cauți aici. Și eu pot să joc murdar, să-mi bat joc de concurenți și să-i pun să gătească mizerii, ostropel de pui, doar ca să câștig o probă”, a strigat dezlănțuit chef Dumitrescu. „Nu joci corect”, a punctat cu nervii întinși la maximum și chef Bontea, „nu este posibil așa ceva”. De partea cealaltă, chef Scărlătescu este convins că ceilalți doi colegi s-au aliat împotriva sa.

Oaspeții sosiți la jurizare și-au ales însă farfuriile preferate, astfel că rezultatul pentru următoarea probă i-a nemulțumit pe chefi: la duel au intrat toți cei din echipa gri, jumătate din echipa roșie și jumătate din cea neagră, astfel că chef Bontea și chef Scărlătescu au fost puși să aleagă pe cine din echipele lor salvează. Seara a adus prima eliminare din concurs: Petru Scalețchi a plecat acasă.

Marți la „Chefi la cuțite” provocarea continuă în bucătărie: cele trei echipe trebuie să gătească un meniu pentru sportivi și campioni, iar finalul ediției de azi va mai aduce o eliminare. Despre cine e vorba, telespectatorii Antena 1 află azi de la 20.30.

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Prima confruntare la „Chefi la cuțite” se lasă cu scandal între Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Prima confruntare aduce și prima temă în bucătărie: echipele roșie, gri și neagră trebuie să gătească un preparat tradițional românesc reinterpretat. Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, și un duel, care se termină prin eliminări.

Odată echipele formate, „Chefi la cuțite” intră în etapa confruntărilor. Cea mai aprigă și plină de suspans, cea mai explozivă și presărată cu momente tensionate, această etapă care debutează de luni, 17 octombrie, de la 20.30, ascute și mai mult cuțitele între jurați.

Este momentul în care fiecare dintre cei trei își pune în aplicare strategia cu care a intrat în minte încă de la primele degustări, când se formează alianțe, se leagă prietenii, se țes intrigi, se râde de bucurie când un concurent e salvat și curg lacrimi amare când se greșește.

CHEFI LA CUTITE 2016. Nu e usor sa fii concurent! Experiente cu retete buclucase si chefi morocanosi

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au acum echipele formate și fiecare dintre ei are un plan prin care speră să își ducă cât mai mulți oameni în finală. Prietenia dintre ei trei e înlocuită acum cu strategii menite să îi facă învingători. Iar prima confruntare din acest sezon reușește să nască un scandal monstru între chefi. „Scărlătescule, nu ai ce să cauți aici”, va striga dezlănțuit chef Dumitrescu, enervat la culme. „Nu joci corect”, va puncta cu nervii întinși la maximum și chef Bontea, „nu este posibil așa ceva”.

Ce anume îi deranjează atât de tare pe cei doi și de ce chef Scărlătescu se va apăra spunând că Dumitrescu și Bontea s-au aliat împotriva lui, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”.

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Prima confruntare aduce și prima temă în bucătărie: echipele roșie, gri și neagră trebuie să gătească un preparat tradițional românesc reinterpretat. Jurizarea va aduce cu sine, conform formatului, și un duel, care se termină prin eliminări.

Cine intră la duel, ce farfurii aproape că îi scot din minți pe cei trei chefi, dar și care îi vor face să se simtă mândri, cine pleacă acasă și ce intrigi prind contur între echipe rămâne de văzut luni la Antena 1.

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Tensiune maximă la „Chefi la cuțite”! E incredibil ce reacții au Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu!
Nu e ușor să concurezi la „Chefi la cuțite”, mai ales când miza este una cât se poate de serioasă! Cei trei jurați de temut și-au format echipele cu cei mai buni bucătari, aleși pe sprânceană. De acum, tot ce mai rămâne de făcut este să dea fiecare tot ce are mai bun: atât pentru el, cât și pentru echipă.

Și nu e deloc ușor, mai ales atunci când banda te trece de la agonie la extaz! În pozele de mai sus te poți convinge și tu prin ce tensiune trec Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, de fiecare dată când începe să meargă banda și să vină voturile pentru echipe.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ana MPFM4, implicata intr-o noua relatie sentimentala?

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nicolae MPFM4 dezgroapa scurea razboiului la doua luni dupa ce a parasit show-ul

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 24 REZUMAT, 4 FEBRUARIE 2016. Sakine crede ca l-a ucis pe Necati insa acesta este salvat si scos din apa

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult