6.5 C
România
16 octombrie 2021
CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. Ce echipa castiga, a lui Bontea, Scarlatescu sau Dumitrescu?
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. Ce echipa castiga, a lui Bontea, Scarlatescu sau Dumitrescu?

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. O noua editie a emisiunii CHEFI LA CUTITE vedem luni, 18 aprilie 2016, la Antena 1. In aceasta seara tema editiei este fast-food. Ce echipa va castiga proba de fast-food, a lui Bontea, Scarlatescu sau a lui Dumitrescu? Ramane sa vedem la CHEFI LA CUTITE, de la 20.30.

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. Fiecare echipă de la CHEFI LA CUTITE are de pregătit o farfurie care să se încadreze în conceptul de fast-food, dar care să fie totodată și la nivelul bucătăriei cerute de chefi. Probă care le va aduce celor trei cunoscuți chefi emoții de-a dreptul copleșitoare, la care nu se așteptau nici ei.

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. Emoții copleșitoare pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu luni la „Chefi la cuțite”

Emoțiile devin din ce în ce mai mari pentru cei trei jurați la „Chefi la cuțite”. După ani de zile în care au jurizat, au degustat și au trecut prin foc și pară sute de concurenți, acum a venit rândul lor să tremure de cealaltă parte a baricadei, alături de echipele lor. Ediția de luni aduce o nouă confruntare între cele trei echipe, de data aceasta tema primită fiind fast-food.

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. Fiecare echipă are de pregătit o farfurie care să se încadreze în acest concept, dar care să fie totodată și la nivelul bucătăriei cerute de chefi. Probă care le va aduce celor trei cunoscuți chefi emoții de-a dreptul copleșitoare, la care nu se așteptau nici ei. Chiar dacă chef Scărlătescu este regele burgerilor, chef Bontea e decis să-și ia revanșa după ce a pierdut o probă și un concurent în ediția trecută, iar chef Dumitrescu e decis să reziste în continuare în top.

CHEFI LA CUTITE – Cum a fost saptamana trecuta

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016. „După atâția ani în care am jurizat, acum ne-a venit și nouă rândul să așteptăm cu sufletul la gură verdictul, alături de echipele noastre. Acum înțeleg perfect ce simte un concurent când așteaptă ca noi să-i spunem dacă a gătit bine, dacă va mai rămâne în concurs, dacă trece mai departe”, spune Florin. La rândul lui, Cătălin Scărlătescu admite că înainte de etapa confruntărilor nu se gândea că aceasta îl va face să trăiască cu atâta intensitate fiecare moment, alături de concurenții lui. „Când stai pe margine, lângă ei, și aștepți să vezi câte farfurii bune ai obținut, îți simți inima cum sare din piept. Eu vă spun sincer că nu credeam că voi avea așa emoții.” Iar Sorin Bontea, care săptămâna trecută a pierdut un concurent și întră acum în luptă doar cu 5 oameni, spune că după proba trecută la care nu a primit nicio farfurie, de data asta a simțit că trece prin foc și sabie așteptând verdictul pentru echipa sa: „E de-a dreptul copleșitor, secundele ți se par interminabile, te bucuri ca un copil când vezi o farfurie în culoarea echipei tale și îți vine să-ți muști degetele când câștigă ceilalți. Formatul ăsta a scos din noi toate emoțiile posibile.”

CHEFI LA CUTITE 18 APRILIE 2016.Ce echipă va câștiga proba de fast-food, dar și cine intră al duel și pleacă din concurs, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30, la „Chefi la cuțite.”

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. Rezultate la Medicina si Farmacie pe Bucuresti

Bogdan

BRAVO AI STIL, 12 DECEMBRIE 2017. O concurenta va fi protejata in marea finala Bravo ai Stil. UPDATE

Ioana Badulescu

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 52 REZUMAT, 31 MAI 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult