7.6 C
România
17 octombrie 2021
CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016. Bucatari talentati gatesc retete delicioase la Antena 1
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016. Bucatari talentati gatesc retete delicioase la Antena 1

CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016. O noua editie a emisiunii culinare CHEFI LA CUTITE are loc marti, 22 martie 2016, la Antena 1. Bucatari talentati sau mai putin talentati vor gati retete surprinzatoare chiar si pentru juriul CHEFI LA CUTITE. Asta dupa ce in editia de luni, 21 martie 2016, concurentii au facut show in bucatarie.

CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016.  UPDATE: Deși a lucrat cu unul dintre cei mai celebri bucătari, Adi nu a reușit să îi impresioneze pe chefi: ”Asta mișcă! Legat de mâini și nu fac asta”

Gagea Adrian este născut într-o zi de vineri 13, și se pare că asta nu i-a purtat noroc. ”Mă simțeam minunat! Eram o mică vedetă în oraș. Apoi a venit o perioadă în care am descoperit bucătăria. Între antrenamente am făcut un curs de bucătar și în perioada de pauză competițională m-am angajat ca și bucătar.”, își amintește concurentul nostru.

Adi a pregătit un piept de rață foarte gustos, dar nu i-a ieșit sufleul de cartofi dulci care nu s-au copt suficient.

CHEFI LA CUTITE. Reteta concurentei Gabriela Simion i-a dat gata pe Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu

De cum au văzut farfuriile, chefii și-au pus mâinile în cap! ”Mamăăăăăă!”. Chef Bontea: ”Este un băiat tânăr, 25 de ani, lucrează în construcții ”.

Chef Scărlătescu: ”I-a pus exact ce-mi place mie. Văd că are și niște boabe de rodie și niște semințe. Cred că este un tânăr de 19 ani pasionat e calculatoare”. Chef Dumitrescu: ”Cred că e un arab care a vrut să gătească franțuzește.”

Când au aflat că Adi a lucrat în bucătăria lui Raymond Blanc, chef Scărlătescu a spus: ”Eu aș lucra și la el în grădină, pe cuvânt.”

”Ai ieșit dintr-un rețetar fix, și asta este ce poți tu”, a spus chef Dumitrescu supărat și nu i-a dat cuțitul lui. ”Legat de mâini și nu fac asta”, i-a spus și chef Scărlătescu la fel de decepționat. Nici acesta nu i-a dat cuțitul lui. Nici chef Bontea nu i-a dat cuțitul: ”Cred că ai avut o zi foarte proastă”.

CHEFI LA CUTITE, 22 MARTIE 2016. Frați care și-au declarat război în bucătărie, bucătari ai vedetelor sau amatori, toți au făcut show luni seară la „Chefi la cuțite”! 

Emoții, pasiune în farfurie și chefi mai încercați ca niciodată, toate au făcut deliciul celei de-a cincea ediții „Chefi la cuțite”. Seara de luni a fost plină de savoare la Antena 1, iar lupta pentru un loc în următoarea etapă a show-ului pare mai strânsă ca oricând.

CHEFI LA CUTITE, 21-22 MARTIE 2016. Eusebiu Tuchiluș sau Sebi a deschis seara în forță la „Chefi la cuțite”. Are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat. Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood, precum Brad Pitt sau Sophia Loren, și a venit în concurs pentru a demonstra juriului că are tot ce îi trebuie pentru a câștiga. A renunțat la job pentru a se prezenta la preselecții, iar jurizarea i-a demonstrat că nu s-a înșelat când a luat această decizie: a plecat acasă cu trei cuțite și încurajările chefilor. Sebi locuiește în Italia și a venit în țară pentru a-și încerca norocul în fața lui Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, dar și pentru a-și urma visul: acela de a-și deschide o fermă. „O să ne batem pentru puștiulică ăsta”, a conchis chef Scărlătescu.

CHEFI LA CUTITE, 21-22 MARTIE 2016. Furdui Silviu are 28 de ani, este chef și a lucrat cu Florin Dumitrescu. Cu toate acestea, juratul nu i-a recunoscut nicio secundă amprenta din farfurie și a fost foarte uimit când l-a văzut intrând în platou. „Sile, ce cauți aici?”, l-a întrebat acesta. Deși mentorul său nu i-a dat cuțitul, chefii Bontea și Scărlătescu l-au trecut mai departe. ”El m-a învățat tot ce știu”, a spus Silviu despre Florin Dumitrescu. Părinții doreau să-l facă medic, dar lui nu i-a plăcut. Și-a deschis un business în piața imobiliară, dar a dat repede faliment. Atunci, mama lui l-a îndreptat către bucătărie, iar acum fiecare farfurie exprimă o părticică din dragostea pe care o poartă mamei lui. Când a fost pus la bătaie un post de bucătar, a ajuns la Chef Dumitrescu care l-a pus să curețe sute de kilograme de legume, să spele 1200 de farfurii singur și să simtă pe pielea lui ce înseamnă munca de bucătar. „Acum bucătăria este religia mea. Îi mulțumesc lui chef Florin pentru ceea ce am ajuns.”

Gabriela Simion este fostă corporatistă, actual blogger în domeniul culinar. Are 38 de ani si este din București. A venit la emisiune în speranța de a-i recuceri pe cei trei chefi, cunostinte mai vechi ale ei. A ales să gătească un ficat de vită marinat. „Am încredere în mine, o să-mi iasă”! Este economist și a lucrat mulți ani în multinaționale, dar de mai bine de un an s-a dedicat pasiunii sale pentru gătit. Are un blog de specialitate și speră că își va putea îndeplini visul de a ajunge un bucătar de renume. După clipe interminabile de emoții, verdictul juraților a fost simplu: a primit trei cuțite și merge mai departe în concurs.

CHEFI LA CUTITE, 21-22 MARTIE 2016. Baleca Mihaela este casnică și a ales să gătească la „Chefi la cuțite” mini torturi cu urdă de capră și ganache de ciocolată neagră. Pe chef Dumitrescu nu l-a convins să-i dea cuțitul, dar chef Scărlătescu s-a hotărât să-i dea o șansă, iar chef Bontea a pus alături al doilea cuțit, care a dus-o în etapa următoare a concursului. Și pentru Bogdan Piță seara a fost cu succes pentru că chefii au decis că merge mai departe. Are 31 de ani și lucrează ca bucătar la un hotel din Brașov. Pentru el, bucătăria este o relaxare. A venit la emisiune cu un preparat inedit: trandafir de biban cu nero di sepia și sos de șofran. Vitalie Ftomovici este corporatist, dar când gătește se detașează de toate. Deși preparatul lui s-a dovedit a fi extrem de iute pentru chef Dumitrescu, Vitalie a avut noroc și când se aștepta mai puțin a primit verdictul de la jurați: merge mai departe. Copleșit de emoții, a simtit nevoia să se așeze pentru că îi tremurau mâinile.

Deliciul serii au fost doi frați îndrăgostiți de bucătărie. Ardeleni cu firea, dar și cu numele, frații Ardelean sunt foarte tineri, dar foarte pasionați de ceea ce fac. Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respectiv 17 ani, au vrut să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1. Daniel a pregătit sarmale cu păsat și cu hribi, o rețetă învățată de la bunica lui de la țară.

„Eu făceam mâncare pentru familie. Am învățat fripturi, preparate de bază, încetul cu încetul. Am făcut chestii pe care nu le mâncau nici măcar câinii. Aveam 17 ani când am fost promovat ca bucătar-șef. Pentru a participa la această emisiune a trebuit să-mi dau demisia de la restaurantul la care lucram. Nu puteam să-mi încurc nici patronul, nici echipa și eu doream să-mi îndeplinesc visul de a participa la această competiție”, a spus el și a primit pașaportul pentru următoarea etapă. Fratele lui, Andrei, a ales să prepare un beef Wellington cu trufe și sos de parmesan La vederea farfuriilor, chefii au fost foarte încântați. Andrei a mărturisit că visul lui cel mai mare este ca până la vârsta de 20 de ani să devină chef.

Marți seara la „Chefi la cuțite”, o blondă a pus ochii pe chef Scărlătescu

Show-ul culinar de la Antena 1 continuă și marți, 22 martie, de la 20.30. O studentă la Jurnalism din București, vrea să facă impresie bună și… să fie remarcată de chef Scărlătescu, pe care îl place cel mai mult și în echipa căruia visează să ajungă. În aceeași ediție, o fostă ucenică a lui chef Dumitrescu vine în concurs în speranța că va trece mai departe, iar Lulu, pe numele lui Vaman Manuel, o mai veche cunoștință a lui nea Mărin de la „Poftiți pe la noi!”, face show în platou: vrea să îi cucerească pe jurați cu un plating românesc și le spune că parcă sunt mai frumoși decât la televizor.

Cine va merge mai departe, telespectatorii Antena 1 vor afla azi de la 20.30.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 46 REZUMAT, 10 MARTIE 2015. Boran planuieste sa plece cu Sila in strainatate

Delia Ion

MPFM 15 APRILIE 2015. Gabi: Ana este o fata imatura care nu este in stare sa-si asume faptele si sentimentele!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 29 IULIE 2017. Dinamo Kiev si TSKA Moscova, doua dintre marile favorite ale zilei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult