CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. Detalii picante despre chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. Detalii picante despre chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu. VIDEO

CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. Chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu pregatesc noi preparate delicioase in editia de luni, 23 mai, a emisiunii CHEFI LA CUTITE. Cel mai tensionat moment al serii este acela să gătești pentru familie! In aceasta editie CHEFI LA CUTITE aflam detalii picante despre chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu!

CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. De data aceasta, prima probă de la Chefi la Cutite va fi decisă de papilele gustative ale rudelor concurenților. Aceștia încearcă să gătească pe cât de bine vor putea, pentru a aduna cât mai multe voturi!

Poate că cea mai mare greutate este pe umerii lui Florin Dumitrescu, fiindcă mai are doar doi oameni în echipa neagră.

CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. Chef Sorin Bontea gătește musaca, iar Scărlătescu va găti alături de echipa sa pește. Nici provocarea primită de echipa neagră nu este ușoară!

CHEFI LA CUTITE, EDITIA TRECUTA. Retete gustoase de la Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

Când concurenții au auzit că vor găti pentru familii, lacrimile au izbucnit imediat! A fost un moment emoționant pentru toți.

CHEFI LA CUTITE, 23 MAI 2016. „Eu am copilărit la Vama Veche”, s-a apucat Scărlătescu să povestească despre perioada în care era copil.

Timpul s-a scurs rapid, în tump ce amintirile au început să iasă la iveală. Preparatele de azi sunt făcute cu mult suflet! Dar cine va câștiga oare?

Retete de paste, proba de foc a echipelor lui Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 84 REZUMAT, 9 MARTIE 2015. Soner a cumparat de la Ekrem fosta casa a lui Ali

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 2 IUNIE 2018. Concurenta eliminata cu un pas inainte de semifinala

Ioana Badulescu

BRAVO AI STIL. ALL STARS! 26 IANUARIE 2018. Editie exploziva inainte de prima gala Bravo ai Stil din 2018!

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult