Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE Online. Duelul serii l-a trimis acasa pe omulcu suflet de aur!

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Momente emotionante in editia CHEFI LA CUTITE de luni, 24 octombrie 2016. După un duel crâncen între Bontea și Scărlătescu, iată că a venit și deznodământul. Concurentul Marian Cocoș, omul cu suflet de aur, a părăsit luni competiția! S-a sacrificat de dragul echipei sale, pregătind o mâncare nu tocmai bună, pentru a-și salva colegii. Si marti a urmat o eliminare, este vorba de Marius Melniciuc.

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE UPDATE MARTI ORA 22.45: La Chefi la Cutite s-a lasat iar cu eliminari. După ce echipa neagră și cea roșie au intrat la duel în bucătărie, cei trei chefi au gustat din preparatul fiecărui concurent, pentru a decide cine pleacă acasă.

Nu a fost deloc simplu, dar inevitabilul s-a produs! Filip și Marius au ajuns la duel.

„Eu și echipa mea trebuie să mergem la psiholog, îmi vine să îi bat pe amândoi”, a zis Scărlătescu supărat că doi dintre concurenții săi sunt la egalitate, dar unul dintre ei trebuie să plece acasă.

Cei doi s-au întors în bucătărie și au început să facă un preparat de fast food, în speranța că asta îi va salva. Unul, totuși, pleacă acasă! Și acela este Marius Melniciuc!

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE UPDATE LUNI ORA 22.45: La Chefi la Cutite, concurenții au avut parte de încă o provocare de zile mari, în care au trebuit să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că echipa lor e cea mai puternică! Trei echipe conduse de cei trei chefi au incercat încă o dată să facă cele mai reușite preparate, pentru a aduna cât mai multe puncte. Marti, 25 octombrie 2016, vedem o noua editia a emisiunii culinare CHEFI LA CUTITE.

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE UPDATE. De data aceasta au fost nevoiți să gătească pentru femei de afaceri! Nu a fost deloc ușor să alegi un preparat gustos! Emoțiile au fost mari, dar concurenții au făcut tot ce au putut pentru a da tot ce au mai bun, în doar 60 de minute! După o probă în care au fost nevoiți să gătească pentru femei de afaceri, iată că a venit și deznodământul! Invitatele au gustat și au analizat atent fiecare preparat, dar numai unul a fost ales câștigător!

Voturile au curs, iar banda a adus emoții tuturor! Deznodământul? Echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat proba! De supărare, Bontea a început să facă dezastru în bucătărie! Echipa gri condusă de chef Florin Dumitrescu a câștigat prima probă din această seară, așa că Bontea și Scărlătescu au intrat la duel!

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE UPDATE. Emoțiile au atins uriașe, căci următoarea probă decide cine pleacă acasă și cine merită să rămână mai departe în concurs. Fiecare concurent din echipa neagră și cea roșie a avut 60 de minute la dispoziție să dea tot ce are mai bun, ca să meargă mai departe. Piesa de rezistență a fost iaurtul! Cine va fi eliminat? Un concurent din echipa roșie condusă de Bontea? Sau oare un concurent din echipa neagră, a lui Scărlătescu?

A fost o seară dificilă nu doar pentru chefi, cât și pentru concurenți! Nu a fost deloc ușor să facă față provocărilor! Emoțiile au fost mari! Prima probă de gătit pentru femei de afaceri i-a pus pe concurenți în fața unei situații destul de dificile. Fiecare a luptat pentru echipa sa, dar se pare că nu toți au muncit la fel de mult!

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. LIVE UPDATE. După un duel crâncen între Bontea și Scărlătescu, dat prin încercarea de a prepara o mâncare cât mai gustoasă, iată că a venit și deznodământul. A fost o seară dificilă nu doar pentru chefi, cât și pentru concurenți! Nu a fost deloc ușor să facă față provocărilor! Emoțiile au fost mari! Prima probă de gătit pentru femei de afaceri i-a pus pe concurenți în fața unei situații destul de dificile. Fiecare a luptat pentru echipa sa, dar se pare că nu toți au muncit la fel de mult!

După un duel crâncen între Bontea și Scărlătescu, dat prin încercarea de a prepara o mâncare cât mai gustoasă, iată că a venit și deznodământul. De data aceasta, Marian Cocoș, omul cu suflet de aur, a părăsit competiția! S-a sacrificat de dragul echipei sale, pregătind o mâncare nu tocmai bună, pentru a-și salva colegii. „Era sufletul echipei noastre”, au zis colegii despre acesta. Și așa s-a încheiat încă o seară spectaculoasă la „Chefi la cuțite”!

STIRE INITIALA – CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. Duelul serii la Chefi la Cutite a adus o provocare atât pentru concurenți, cât și pentru chef Dumitrescu, acesta fiind cunoscut pentru intoleranța pe care o are la lactoză: echipele intrate la duel trebuie să gătească cu un ingredient vedetă care le va da mari bătăi de cap, iaurtul. O probă grea, care solicită imaginația și tehnica mai mult ca oricând. Cine pleacă acasă și cine reușește să impresioneze, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”.

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. Cum să cucerești o femeie de afaceri în viziunea chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu

Sunt rafinate, au colindat lumea în lung și-n lat, au mâncat în cele mai alese restaurante și luni seară decid care dintre cei trei chefi le poate citi gândurile… culinare. Ediția „Chefi la cuțite” de lunea aceasta aduce în platoul show-ului de la Antena 1 femei de afaceri care ajung la masa jurizării: cele trei echipe trebuie să gătească fiecare câte un preparat care să le impresioneze pe aceste doamne și să le facă să trăiască o experiență culinară unică.

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. Ce mănâncă doamnele? La ce preparat nu rezistă? Iată întrebările la care trebuie să răspundă cel mai bine cei trei chefi. „Doamnele nu rezistă la desert. Dar în cazul ăsta, trebuie să fie ceva light, ușor, cu multe fructe. În plus, doamnelor le plac florile, așa că vreau să văd aranjamente elegante în farfurie, cu flori comestibile”, e de părere chef Bontea, care își instruiește echipa pentru a obține cât mai multe voturi de la invitatele de luni seara. La rândul lui, chef Dumitrescu se bazează pe experiență: „Am gătit de nenumărate ori pentru astfel de doamne. Soția mea, Cristina, este cel mai dur critic al meu pentru că ea îmi gustă mereu preparatele și e pretențioasă, nu e întotdeauna mulțumită. Vom folosi pește, doamnelor le plac mâncărurile fine.” Iar pentru chef Scărlătescu lucrurile sunt clare: „Femeilor le plac salatele, fructele de mare și peștele. Așa că noi vom reinterpreta o salată clasică și îi vom da multă finețe.”

CHEFI LA CUTITE – 17 -18 OCTOMBRIE 2016. Primul concurent a fost eliminat. Tensiuni intre chefii Bontea, Scarlatescu si Dumitrescu

Cum vor arăta farfuriile celor trei echipe și cum vor vota femeile de afaceri, pe cine duc ele la duel și pe cine premiază, telespectatorii Antena 1 află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.

Duelul serii va aduce o provocare atât pentru concurenți, cât și pentru chef Dumitrescu, acesta fiind cunoscut pentru intoleranța pe care o are la lactoză: echipele intrate la duel trebuie să gătească cu un ingredient vedetă care le va da mari bătăi de cap, iaurtul. O probă grea, care solicită imaginația și tehnica mai mult ca oricând. Cine pleacă acasă și cine reușește să impresioneze, telespectatorii Antena 1 află luni la „Chefi la cuțite”.

CHEFI LA CUTITE – CE A FOST SAPTAMANA TRECUTA

CHEFI LA CUTITE, 24 – 25 OCTOMBRIE 2016. Au început confruntările, saptamana trecuta, între cele trei echipe la „Chefi la cuțite”. Prima probă i-a adus pe jurați și echipele pe care le coordonează în bucătăria unde au avut de pregătit un preparat românesc reinterpretat, pe care l-au jurizat angajații de la Metrorex și RATB.

Aceasta a fost urmată de un duel care a adus și prima eliminare în echipa neagră. Acum, juriul s-a schimbat, cei care au decis care este cel mai bun preparat au fost sportivii, 11 la număr, din handbal, gimnastică, hochei.

11 farfurii, 11 campioni și trei echipe care vor să câștige o probă ce are ca temă mâncare sănătoasă. Chefii vin imediat cu propunerile: muschi de vită cu sos de ciuperci, muschiuleț de porc și antricot de vită. Jurizarea aduce de la sine o întreagă dispută între trei chefi, asta pentru că Bontea se prezintă cu zâmbetul pe buze. Pe fețele celorlalți doi chefi, însă, se poate citi îngrijorarea.

După degustare, urmează decizia. Cine va pleca? ”Am mari emoții, mi-e teamă să nu fie unul de-al meu care să fi avut cea mai slabă farfurie,” spunea Chef Dumitrescu. Din păcate pentru el, chiar așa a fost. Lucian Bostan Palade, din echipa argintie, este cel pentru care competiția s-a oprit.

Stiri pe aceeasi tema

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 73 REZUMAT, 16 APRILIE 2015. Boran incepe sa-si aminteasca momente din seara in care a fost impuscat

Delia Ion

PROGRAM STANLEYBET PASTE 2017. PROGRAM STANLEYBET 15 APRILIE, 16 APRILIE SI 17 APRILIE 2017

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 23 FEBRUARIE 2015. Gabi pentru Ana: Te plac si vreau sa te cunosc mai bine!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult