-6.4 C
România
22 ianuarie 2022
Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Retete de post inainte de Paste la Chefi la Cutite

O noua editie a emisiunii CHEFI LA CUTITE este luni, 25 aprilie 2016, la Antena 1. Vom vedea noi retete gatite de echipele celor trei chefi, Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea. In editia CHEFI LA CUTITE de saptamana trecuta, echipa roşie şi echipa neagră a fost la DUEL! Din păcate, Daniel Zinke a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Am fost eliminat pe greșeala mea”!

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Dezvăluire surprinzătoare! Ce făcea chef Florin Dumitrescu la biserică, în urmă cu ceva timp? Nimeni nu se aștepta la așa ceva!

Săptămâna de dinaintea Paștelui aduce la Chefi la Cuțite o provocare pentru chefi: meniul de post. Pentru că suntem în perioada în care acesta se află pe mesele mai tuturor românilor, și ediția de luni, difuzată la Antena 1 de la ora 20.30, propune celor trei echipe realizarea unui astfel de meniu.

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Prilej pentru chef Florin Dumitrescu să își amintească de perioada copilăriei, când obișnuia să cânte la biserică.

„Bunica mea era o persoană foarte credincioasă și mă creștea și pe mine în același spirit. Tocmai de aceea până la vârsta de 12 ani am cântat în corul bisericii. Ba mai mult, când eram micuț îmi amintesc că am și stat două săptămâni la o mănăstire. Iar meniul de post, bucatele mănăstirești, nu îmi sunt străine”, a mărturisit acesta, hotărât să facă impresie bună la proba de la „Chefi la cuțite”.

Vezi si: CHEFI LA CUTITE – Ce echipa castiga, a lui Bontea, Scarlatescu sau Dumitrescu?

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Chef Dumitrescu a mai câştigat o „bătălie” cu chef Scărlătescu: „Să nu-i spuneţi lui Scărlătescu că i-am furat premiul”

Chef Florin Dumitrescu a participat la concursul favorit al lui chef Cătălin Scărlătescu. „Să nu-i spuneţi lui Scărlătescu că i-am furat premiul de la Festivalul Scoicilor. Nu ştiu ce o să mai ofere pe 20, 21, 22 mai la Constanţa! Pam pam pam pam”, a scris chef Dumitrescu pe pagina lui de Facebook unde a pus şi poza cu râvnitul trofeu.

Fanii au reacţionat imediat: „Bravo tineretea invinge!!Imi place ca esti cel mai tanar dintre ei si totusi le dai clasa!! Bravoo”, „Fuugii….ca daca te prindee!!!” sau „Lasa ca se razbuna el …grin emoticon” au scris fanii.

Echipa roşie şi echipa neagră la DUEL! Din păcate, Daniel Zinke a părăsit echipa lui chef Cătălin Scărlătescu: ”Am fost eliminat pe greșeala mea” 

La testul individual sub presiune, degustarea pe nevăzute, concurenţii au de făcut un preparat cu tema „Fast food românesc. Minuturi”. Până acum nimic ieşit din comun, doar că farfuria trebuie să arate ca cele de la fast food-urile internaţionale. „Ca la un restaurant de lux”.

Chefii au emoţii, cu toate că au încredere în echipele lor. Chef Scărlătescu: „N-am cum să n-am încredere în ei pentru că eu i-am ales. O dată ce mi i-am ales, mi i-am asumat”.

Chef Dumitrescu: „Nu am cum să nu-mi fie frică. Dacă mă lasă fără un om, e ca şi cum m-ar lăsa fără o mână. „

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. Reacţiile concurenţilor au fost din cele mai diferite

Octavian nu a mai putut să se mişte din loc pentru câteva secunde: „M-am blocat. Blank. M-am pierdut. Nu ştiam ce aş putea să fac”. Şi-a luat inima în dinţi şi a intrat în cămară. „”

Nici în echipa neagră lucrurile nu stăteau mai bine. „Mă gândeam la ceva românesc. Carne…. porc… România. Am ales să fac cotlet de porc tras în tigaie, cu unt şi ierburi”. Daniel a făcut „o balotină de pui cu seminţe de pin, cu bacon şi busuioc. După ce am băgat balotina la cuptor am fost foarte relaxat”.

După ce s-a anunţat proba chefii au început să nu-şi mai poată stăpâni emoţiile. Chef Cătălin Scărlătescu: „La Florin încă nu am văzut nimic. El nu le dă voie să se exprime. Încă îi ţine cu vălul pe cap”, spune chef Scărlătescu despre adversarii lui. „Eu am încredere în toată echipa. Nu vreau să pierd spiritul de echipă. Din cauza asta toţi trebuie să fie PERFECŢI”.

CHEFI LA CUTITE 25 APRILIE 2016. „Cel mai tare îmi este frică acum ca unul din echipa mea să greşească ceva în farfurie. Asta le-am şi spus: Nu greşiţi că plecaţi acasă! Şi dacă m-aţi lăsat în 5 sunt mort. Oamenii mei toţi sunt brici. Nu am un om slab de care vreau să scap.”, a spus chef Dumitrescu înainte să înceapă jurizarea.

Din păcate, farfuria lui Daniel Zinke nu i-a impresionat pe chefi iar acesta a părăsit competiţia deşi chef Cătălin Scărlătescu avea mare încredere în el.

„Aia nu a fost farfurie de trecut. I-am dat nota 1. Eu personal. Nu te-ai gândit la mine, nu te-ai gândit la echipă”, i-a spus chef Scărlătescu foarte supărat.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM SUPERBET 24, 25, 26 SI 31 DECEMBRIE 2016 SI 1 SI 2 IANUARIE 2017. PROGRAM PARIURI CRACIUN 2016 SI REVELION 2017

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 61 REZUMAT, 21 APRILIE 2016. Mehmet Emir este acuzat oficial de moartea lui Yusuf

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 101 REZUMAT, 22 IULIE 2016. Marele secret al lui Arda si Efsun este aflat de cei din cartier

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult