Viata bate filmul

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Ne pregatim de marea finala a retetelor. Surprize de la Chefi

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Retete culinare noi vedem luni, 30 mai, in emisiunea Chefi la Cutite. Chefii Scarlatescu, Dumitrescu si Bontea vor fi supusi la noi teste, iar membrii echipelor lor vor avea parte de emotii puternice.Nu uitati, confruntarea culinară continuă la „Chefi la cuțite”! Vrei să intri în război și să lupți pentru unul dintre chefi? Atunci acceptă provocarea!

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Astfel, dacă vrei să demonstrezi că ești un bun bucătar și să îți folosești talentul pentru echipa condusă de Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu sau Sorin Bontea, atunci înscrie-te pe site-ul Chefi la Cutite. Dacă ai fost ales, atunci vei ajunge în etapa preselecțiilor.

Preselectiile Chefi la Cutite vor avea loc în data de: 11 + 12 iunie – BUCUREȘTI (Romexpo, Bdul. Mărăști, nr. 65-67, Pavilion D1. Ora 10.00); 19 iunie – IAȘI.

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. Show-urile culinare nu se urmăresc niciodată pe stomacul gol și asta pentru că e deosebit de dificil să faci față tuturor preparatelor pe care le vezi la televizor. Fiecare dintre telespectatori ar vrea să guste din farfuriile sofisticate pregătite de concurenții competițiilor culinare.

CHEFI LA CUTITE 2016. Detalii picante despre chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu. VIDEO

Acest lucru va fi posibil odata cu marea finală Chefi la cuțite. Marți, 7 iunie, când Antena 1 va difuza ultima ediție a acestui sezon, telespectatorii au șansa de a se trezi la ușa lor cu unul dintre chefi și de a primi preparatele pe care tocmai le văd la televizor. Înscrierile pentru campania Chef Delivery se fac pe site-ul chefilacutite.a1.ro.

CHEFI LA CUTITE, 30 MAI 2016. În perioada 24 mai-2 iunie, telespectatorii trebuie să răspundă la 3 întrebări legate de emisiune și să facă o scurtă descriere a show-ului. Cele mai bune și mai amuzante șase răspunsuri vor fi premiate. „Până și mie, atunci când urmăresc emisiunea, mi se face foarte poftă. Prietenii și cunoscuții mă întreabă tot timpul cum e mâncarea pe care noi o gustăm și îmi spun că tare ar vrea să fie în locul nostru. Ei bine, de data asta vor avea ocazia. Marți, 7 iunie, venim la ei acasă cu cele trei preparate gătite în finală”.

Stiri pe aceeasi tema

SPLASH! VETEDE LA APA 23 IULIE 2015. Liviu Varciu, vedeta primei zile din noul sezon

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida, dezvaluire de ultima ora: Nu mai pot sa tin doar pentru mine, sotul meu oricum va afla

Cristiana Petrariu Bota

CHEFI LA CUTITE, 28 MARTIE 2016. Peripetii si surprize in noua editie. Sefii gusta retete incredibile!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult